Hlavní obsah

Čokoláda, která překvapí

Foto: Shutterstock.com

Čokoládová dekoraceFoto: Shutterstock.com

Letošní svátky skýtají ideální příležitost ocenit ty, kdo skutečně myslí na druhé. Když se o jejich příběh podělíte, můžete jim zajistit nejjemnější čokoládovou odměnu.

Článek

Každý z nás má ve svém okolí člověka, který přináší ostatním radost. Současná doba je sice nelehká, ale zároveň nám umožňuje si takových nezištných lidí všímat a ocenit je. Ty, kdo mají srdce na pravém místě a pomáhat druhým je pro ně zcela přirozené – ať už tím, co dovedou a znají, nebo svým časem, který jiným lidem věnují. A je vcelku podružné, jestli svou pomocnou ruku nabízejí lidem, zvířatům nebo přírodě a celé planetě.

Video: Mondeléz

Dobré skutky jsou vlastně těmi nejsmysluplnějšími dárky. Milka se rozhodla o letošních vánočních svátcích shromáždit příběhy o nenápadných hrdinkách a hrdinech, které znáte ze svého okolí a kteří si podle vás zaslouží vyzdvihnout a ocenit. Jejich dobrosrdečnost odmění samozřejmě tou nejjemnější mléčnou čokoládou.

O dobrodějích ze svého okolí a o jejich nezištných skutcích napište přes Facebook Messenger profilu Milka. Uveďte jejich jméno, v jaké oblasti pomáhají a tři příklady jejich příkladného chování. Každý den pak deset z nich dostane lahodnou čokoládu v kultovním fialovém balení jako poděkovaní za jejich pomoc a připomínku toho, že si jejich dobroty někdo váží. To samé platí i pro vás, kteří je nominujete.

Foto: Mondeléz

Čokoládový Santa Claus MilkaFoto: Mondeléz

Adventní čas ostatně můžete s jemností osladit sobě a svým blízkým i malým čokoládovým dárkem. Dětem vykouzlí každé ráno úsměv na tváři další otevřené okénko adventního kalendáře – odpočítávání do Štědrého večera je s 24 lahodnými a kvalitními čokoládami z alpského mléka totiž ještě o fous příjemnější. Nebo dáte přednost čokoládovým figurkám? Dočká se některá z nich stromečku, anebo se po lahodné výzdobě zapráší ještě před Mikulášem? Fialový Santa má letos nově i variantu Darkmilk s extra porcí lahodného kakaa. Slyšíte rolničky, nebo je to snad křupání čokolády?

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Proženy.cz.

Načítám