Hlavní obsah

Cvičte stylově!

Reklama

Také chodíte cvičit především proto, abyste vypadaly dobře? Teď už není důvod, proč byste měly čekat na „potom“. V oblečení z nové kolekce adidas Women můžete vypadat skvěle už během samotného cvičení.

Článek

Dopřejte si výhody funkčního oblečení bez módních kompromisů. Správně zvolený outfit vám zajistí nejen dostatečný rozsah pohybu, ale také podporu na potřebných místech, bude vhodně odvádět pot a regulovat optimální teplotu během cvičení. Navíc vám bude i slušet.

Elegantní sportovní tričko Studio Power Core v černé, bílé nebo fialové barvě je přizpůsobené ženskému tělu a zajišťuje ideální cirkulaci vzduchu díky technologii Climacool. Skvěle tak doplňuje sportovní podprsenku Techfit Bra, která vám dodá nezbytnou podporu a komfort, aniž by vás omezovala v pohybu.

Sportovní tričko Studio Power Core

Vyzkoušejte vychytanou Techfit Bra

Pokud jste přes léto trénink zanedbávaly, oceníte především kompresní elastické kalhoty Techfit ¾ Tight, které zpevní vaše svaly a zlepší držení těla. Bavte se originálním potiskem na příjemném materiálu Climalite vyvinutém pro efektivní odvod vlhkosti.

Elastické tříčtvrťáky Techfit Tight

Do tělocvičny si nazujte fitness boty adidas Adipure 360 Celebration s unikátní vnitřní konstrukcí, které umožňují naprosto přirozený pohyb chodidla a zároveň jsou při cvičení dostatečně stabilní. Leopardí potisk na bezešvém svršku jednoznačně podtrhne celý váš stylový look. Další inspiraci, jak vyladit sportovní šatník, naleznete zde.

Fitness boty adidas Adipure 360 Celebration

Reklama

Související témata:

Načítám