Hlavní obsah

Dala jsem svým tukům jednoduše sbohem!

Zdenka se rozhodla nespokojit se se svou nadváhou. Zhubla „tak trochu jinak“ a změnil se jí život

Článek

„Padesáté narozeniny pro mě byly přelomové. Dnes si říkám, že to byl asi můj anděl strážný, kdo mě popostrčil k zrcadlu, kde stála smutná, stará obtloustlá ženská. Řekla jsem si ‚a dost‘, přece to nevzdám,“ popisuje období před rokem a půl paní Zdenka z Prahy. „Začala jsem pravidelně cvičit, zdravě jíst a díky tomu se mi podařilo zhubnout devět kilogramů.“

Paní Zdena na konzultaci před zákrokem s MUDr. Tomášem Paduchem

Zakreslení před zákrokem

Zákrok je bezbolestný. Paní Zdena si povídala s panem doktorem

„V mém věku se již změny nedějí tak rychle a vše dolů bohužel nešlo, jak bych si přála. Vydala jsem se proto na Kliniku YES VISAGE, kde mi doporučili laserovou liposukci SlimLipo, protože je efektivní, ale šetrná a probíhá bez nutnosti celkové anestezie. Nepatřím mezi ženy, které estetickou medicínu odmítají, naopak si myslím, že může – zvlášť ženám – pomoci cítit se líp. Mně nejvíc trápila oblast bříška a boků, kde tuky odolávaly jak vytrvalostnímu tréninku, tak cvičení v posilovně,“ zdůvodnila svoje rozhodnutí pro liposukci Zdenka.

Více o laserové liposukci SlimLipo na www.yesvisage.cz/slimlipo.

Laserová liposukce SlimLipo na Klinice YES VISAGE

Laserová liposukce SlimLipo na Klinice YES VISAGE

Spokojená paní Zdena s MUDr. Tomášem Paduchem

Svého rozhodnutí Zdenka nelituje. „Bylo to rychlé. Jsem ráda, že břicho a boky takto snadno zmizely. Změny si všimlo i okolí. Při každém pohledu do zrcadla jsem si uvědomila, že to za to stálo, určitě se mi zvedlo sebevědomí. Je to velká motivace a rozhodně nechci usnout na vavřínech. Dál platí, že budu zdravě jíst, cvičit a udržovat si postavu i dobrou náladu, kterou teď mám,“ dodává s úsměvem spokojená Zdenka.

O laserové liposukci SlimLipo

Laserová Liposukce SlimLipo je nejmodernější a nejšetrnější liposukce současnosti. Je bezbolestná, bez nutnosti celkové anestezie ani nevyžaduje dlouhé zotavování. Prakticky již druhý den se lze vrátit zpět do běžného života. Hubnutí je rychlé, komfortní, a navíc s dvojím efektem. Jednak tuky mizí a zároveň laser vypíná a zpevňuje pokožku, která po zákroku snadno přilne zpět k tělu, takže nevznikají kožní převisy ani nerovnosti. Řešit lze klasické partie, jako jsou bříško, boky, záda, stehna, stejně jako paže či podbradek. Více informací na www.yesvisage.cz/slimlipo.

Laserová liposukce SlimLipo na Klinice YES VISAGE

Tip pro vás

Nejvíce úspěšně vykonaných zákroků laserové liposukce SlimLipo provedou každý rok právě na pobočkách Kliniky YES VISAGE v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě. Nabízí pro všechny nezávaznou konzultaci s odborníkem zdarma a taktéž možnost splátek již od 500 Kč a s nulovým navýšením. Více informací na pobočkách estetické medicíny a plastické chirurgie Kliniky YES VISAGE nebo na www.yesvisage.cz.

Laserová liposukce SlimLipo na Klinice YES VISAGE

Reklama

Načítám