Hlavní obsah

Dámské zimní bundy: Jaké trendy budou letos frčet?

Foto: shutterstock.com

Zima už je za rohem Foto: shutterstock.com

Zima je už v podstatě za rohem. Vždyť je také začátek října! V listopadu přijde chladné počasí a i vy možná najednou zjistíte, že se ve vašem šatníku nachází pouze jedna zimní bunda, která už navíc vyšla z módy. Proto nastal nejvyšší čas pro pořízení nové. Jak ale vybrat tu správnou zimní bundu?

Článek

Máte svůj šatník laděný spíše v klasickém stylu? Pak se určitě budete poohlížet po bundě ve stylu kabátu.

Bundy vytvářející siluetu v klasickém provedení

Ty jsou mírně rozšířené a dokážou dokonale zvýraznit siluetu ženského těla, což si zcela jistě budete přát. Vzhledově vypadají maximálně elegantně a žensky. Vyznačují se mimo jiné také stand-up límcem a koženým lemováním na něm. Barevně je možné vybírat z mnohých variant, a to třeba zelené, modré, hnědé či vínové. Určitě tyto bundy nemusejí být ani extra drahé. Slevové kupóny z Buykers.cz vám pomohou dosáhnout na nižší ceny.

Extra dlouhé dámské bundy jako novinka letošní sezony

Chlad je velmi nepříjemný a mnohé ženy jsou na něj hodně náchylné. Vsadit můžete na velmi dlouhé bundy, které se staly hitem. Protáhlé modely chrání nejen před chladem, ale také před zvýšenou vlhkostí. Pronikavý vítr, mokrý sníh a silný mráz nebudou mít šanci. Výborné jsou také variace s kapucí.

Elegantní modely s kapucí

Kapuce bývá už tradičně nedílnou součástí módních návrhů oděvů jak pro podzim, tak i pro zimu. Bundy s kapucí mohou nosit jak dámy, tak i dívky. Nezkazíte si s nimi vlasy a dokonale se zabalíte. Ochráníte se tak před nepříjemným chladem, a to i v oblasti hlavy. Velmi praktické jsou mimo jiné především dlouhé variace saka s kapucí. Za poměrně žhavou novinku jsou považovány kapuce.

Kožešina bundu dokonale oživí

Od věci není také upozornění na bundy s kožešinou. Takové kožešinové lemování je zahrnuto do návrhů mnohých designérů, kteří se v této oblasti pohybují spousty let. Disponují jím jak dlouhé, tak i krátké modely saka. Díky oné srsti se daná bunda stává mnohem elegantnější a zajímavější. Působí více žensky a smyslně.

Bundy větší velikosti

Moderní bundy mohou být také beztvaré. Nutně nemusí zdůrazňovat ženskou postavu a vše, co je s ní spjaté. Především mladé dívky mající postavu ve tvaru jablka si zaslouží krásnou rovnou, lehce přiléhavou bundu. Figury ve tvaru hrušky naopak musí zdůraznit onu pasovou linii prostřednictvím pásu. Bundy musí zakrývat boky a postavu tímto způsobem poněkud skrývat.

Načítám