Hlavní obsah

Dejte sbohem létu! Stylově!

Foto: ladronkafest.cz

Nebude chybět adrenalinová podívanáFoto: ladronkafest.cz

Reklama

Už jste přemýšlely nad tím, jak zakončíte letošní léto? Ne? Máme pro vás jeden tip! Výtvarné dílny, sport, adrenalin a tanec, to vše si budete moci vyzkoušet už 19. září i se svými dětmi v parku Ladronka v Praze 6. A aby toho nebylo málo, můžete vyhrát zajímavé ceny – už teď!

Článek

Tato sobota 19. září se bude nést ve znamení smysluplného trávení volného času. O tom, že ho mohou vaše děti využít i jinak než jen bezcílným poflakováním, se budete moci přesvědčit v parku Ladronka od 11 do 22 hodin. Městská část Praha 6 tam v té době totiž pořádá již 8. ročník Ladronkafestu! Vše je zdarma - a že je opravdu na co se těšit!

Kudy z nudy? Poradíme!

Pro malé i velké, děvčata i kluky, připravili organizátoři opravdu unikátní přehlídku volnočasových aktivit. Libuje si váš syn v akčních sportech? Výborně! Na Ladronce si bude moci vychutnat exhibice na U-rampě, na vlastní kůži zažít, jaké je to jezdit na freebordu, nebo si zahrát pravé rugby! Kdyby to přece jen pro něj bylo moc adrenalinu najednou, jednoduše si zapůjčí kolečkové brusle a bude si užívat klidnou jízdu parkem nebo si s ostatními zahází s frisbee.

Ani děti, které rády něco kutí a tvoří, nepřijdou zkrátka. Při tvůrčích dílnách, na něž bude celou dobu dohlížet režisér Jakub Kohák, si vaši caparti vyzkoušejí např. malování keramiky či taneční choreografie. Malým zvědavým hloubavcům zase filozofická dílna pootevře vrátka k východním i západním filozofickým myšlenkovým směrům. A jako praktický bonus do života na vás čekají lekce první pomoci od dobrovolných záchranářů!

Foto: ladronkafest.cz

Vezměte svoje děti na LadronkuFoto: ladronkafest.cz

Soutěžit můžete už teď!

Přestože se bude samozřejmě celé sobotní odpoledne i soutěžit, vyhrát zajímavé ceny můžete už teď. Na oficiálních stránkách akce www.ladronkafest.cz např. probíhá fotosoutěž o zájezd do ciziny! Šanci vyhrát máte i na našem serveru! Jak získat kolečkové brusle nebo balíček kosmetiky Mary Kay? Stačí zodpovědět soutěžní otázky ZDE!

Zábavné odpoledne, kterým bude provázet moderátorka Lenny Trčková a miláček našeho webu Jirka Mádl, si určitě skvěle užijí vaše děti i vy! Začněte trávit svůj volný čas smysluplně! Třeba na Ladronkafestu 2009!

Foto: ladronkafest.cz

Užijte si volný čas na LadronceFoto: ladronkafest.cz

Ladronkafest – 19. 9. 2009 od 11.00 do 22.00 hodin Park usedlosti Ladronka (Břevnovská pláň) – Praha 6 www.ladronkafest.cz

Reklama

Související témata:

Načítám