Hlavní obsah

Děláme z vás módní hvězdy!

Foto: Mia Mirrelli

Roli modelky si vyzkoušela čtenářka KamilaFoto: Mia Mirrelli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prohlížíte si nádherné fashion fotky, a v tom se zasníte. Jaké to asi je, být modelkou? Nechat se krásně nalíčit, vyzkoušet si všechny ty oblečky, a pak pózovat před objektivem módní fotografky? Opravdu vás to zajímá? No tak přestaňte snít a zkuste si to! Našimi novými hvězdami jste totiž vy! Tentokrát se můžete těšit na čtenářku Kamilu a svůdné, transparentní materiály!

Článek

Dnes se naší modelkou stala sympatická „Pražanda“ Kamila. Jakmile dorazila do našeho redakčního ateliéru, vzala si ji do parády vizážistka a stylistka Janine Alexander, která se postarala nejen o Kamilino líčení, ale i o všechny krásné modely. Na těch vám stylistka předvede, jak se popasovat s krásnými, ale trochu svízelnými transparentními materiály.

Foto: Mia Mirrelli

Kamila s redaktorkou Janou a vizážistkou JanineFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Vlasy se před každým modelem přečesávalyFoto: Mia Mirrelli

Jste zvědavé na to, jak celé focení probíhalo? Necháme vás nahlédnout přímo na „místo činu“!

V hlavní roli: Šaty s transparentními rukávky

Průhledné rukávy jsou ideální pro všechny ženy, které chtějí ukázat trochu kůže, ale na druhé straně nemají na žádné velké odhalování odvahu. Do těchto šatů jsme se zamilovali na první pohled – na Kamile vypadají neskutečně něžně. Janine k nim přidala stříbrné doplňky – náramek, vtipný náhrdelník ve tvaru ptačí klece, prsten a náušnice. Šaty potom doplnila lodičkami ve stejném odstínu.

Foto: šaty (Topshop, 1280 Kč), boty (Mixer, 1400 Kč), náhrdelník (Topshop, 420 Kč), prsten (Topshop, 250 Kč), náramek (První Republika, 920 Kč), náušnice (Topshop, 120 Kč)

Foto: Mia Mirrelli

Špionáž z líčení a kameraman OndraFoto: Mia Mirrelli

V hlavní roli: Průhledná halenka

Vlastníte podobnou halenku a bojíte se, že bude prosvítat až příliš? Pokud si pod ni vezmete tělové prádlo, nemáte se čeho obávat. Tělová je totiž na rozdíl od bílé opravdu neviditelná. K halence stylistka vybrala úzké kalhoty a úžasné kozačky nad kolena. Celek doplnila náramky, decentním náhrdelníkem a stylovou taškou. Líbí?

Foto: halenka (Topshop, 1095 Kč), náramky (H, 200 Kč/ kus), kalhoty (Ann Christine, 269 Kč), náušnice (Dior, info o ceně v butiku), boty (Mixer, info o ceně v obchodě), náhrdelník (H, 219 Kč), taška (Topshop, 1330 Kč)

Foto: Mia Mirrelli

Kamile to neskutečně seklo!Foto: Mia Mirrelli

V hlavní roli: Top s krajkovým dekoltem

Sexy, ale decentní. Právě takový je modrý top s průhledným dekoltem zdobeným krajkou. Pokud si ho obléknete na party, můžete si být jistá, že neuniknete žádnému pohledu. Janine k němu přidala stylovou vestičku, výrazný náhrdelník a ultra vysoké jehly. Pokud na ně nejste zvyklá, sáhněte po nižší verzi, jinak si akci příliš neužijete.

Foto: top (Topshop, 799 Kč), vesta (Topshop, 1099 Kč), legíny (Ann Christine, 299 Kč), korále (Topshop, 755 Kč), náramek (Ann Christine, 29 Kč), náušnice (F, 99 Kč), prsten (Topshop, 390 Kč)

Foto: Mia Mirrelli

A došlo i na party modelFoto: Mia Mirrelli

V hlavní roli: Odvážný svetřík

Jste-li stejně odvážná jako naše čtenářka Kamila, nebojte se vzít pod vršky tohoto typu krásné černé prádlo. Když bude zbytek modelu decentní, vyhnete se dojmu lacinosti. Pokud se na to přece jen necítíte, můžete pod něj obléknout tělové, ale klidně i barevně výrazné tílko. Volný střih svetříku jsme trochu usměrnili volně uvázaným páskem a přidali nezbytné doplňky.

Foto: kalhoty (F, 420 Kč), top (Topshop, 885 Kč), náhrdelník (F, 180 Kč), pásek – stylistky, náramek (H, 200 Kč), boty (Topshop, 3155 Kč)

Chcete se stát hvězdou našich módních story i vy? Můžete! Stačí, když pošlete svoje fotky spolu s telefonním číslem na e-mail jana@prozeny.cz! Že jste malá, silná nebo vám je přes padesát? Super, šanci vypadat stejně skvěle jako naše čtenářka Kamila máte všechny! Budeme se těšit!

Související témata:

Načítám