Hlavní obsah

Dermatoložky radí, jak zbavit pleť poškození od slunce

Foto: Shutterstock.com

Péče o tělo i pleťFoto: Shutterstock.com

Máme pro vás horké tipy, jak získat zpět perfektní pleť. Po létě může být dehydrovaná, vyskákaly nám pigmentace, od mžourání do sluníčka se nám prohloubily mimické vrásky. Co s tím?

Článek

Hydratační krém a sérum by měl být samozřejmě součástí pravidelné domácí péče o pleť. Do hlubokých vrstev kůže ale nepronikají.

Dodejte pleti hydrataci, zbavte ji pigmentací a vrásek

Kvalitní hloubkovou hydrataci zajistí hloubková aplikace kyseliny hyaluronové. Ta v určité hustotě umí vyplnit hlubší vrásky, rýhy i jizvičky, ale dokáže pleť vyživit a dlouhodobě hydratovat přesně tam, kde je to potřeba. Dermatologové vyberou vždy to nejúčinnější řešení. Skvělého efektu dosahují aplikací injekční jehlou či kanylou, mezoterapií nebo lokálně.

Foto: Asklepion

Hloubková hydrataceFoto: Asklepion

Zjemněte póry a obnovte tvorbu kolagenu

Po létě je velmi důležité podpořit v pleti tvorbu kolagenu a zjemnit její texturu. Ideálním ošetřením pro období, kdy je naše pokožka ještě opálená, je radiofrekvence. Lékaři Asklepionu kombinují povrchovou radiofrekvenci eMatrix a jehličkovou radiofrekvenci Infini. Po ošetření dojde k okamžitému vyhlazení vrásek i pórů, zpevnění a liftingu kontur obličeje, nastartuje se tvorba kolagenu. Momentálně můžete v Asklepionu absolvovat ošetření se slevou 20 % .

Foto: Asklepion

RadiofrekvenceFoto: Asklepion

Vrásky? Chtělo by to Fontánu mládí

Vidíte na své pleti, že by potřebovala nějakou vzpruhu, ale nejste si jistá, co přesně by pomohlo? Pak není nic jednoduššího než si domluvit termín u korektivního dermatologa, který vám sestaví péči na míru. Omlazení na míru vám ale mohou nabídnout jen takoví lékaři, kteří mají kompletní škálu moderních omlazovacích technologií a jsou natolik zkušení, že je umějí kombinovat tak, aby byl výsledek prostě perfektní. A přesně takovou péči vám poskytnou dermatologové institutu Asklepion pod souhrnným názvem Fontána mládí 2020 díky bezkonkurenčnímu vybavení lasery a dalšími technologiemi. Pokožku vypnou, vyhladí vrásky, sjednotí tón pleti, odstraní žilky, pigmentace či jizvičky, zkrátka pomohou přesně tam, kde je potřeba.

Foto: Asklepion

PodbradekFoto: Asklepion

Zbavte se mimických vrásek a získejte výhody!

I když nosíme v létě sluneční brýle a chráníme si pokožku ochrannými krémy s UV faktorem, vidíme v zrcadle, že se nám mimické vrásky po létě často ještě prohloubí. Naprosto spolehlivým zmizíkem na mimické vrásky je botulotoxin. Kromě toho, že vyhladí vrásky už existující, působí také jako prevence proti vzniku nových. Díky němu se totiž tolik nemračíme. V Asklepionu vám botulotoxin i výplně aplikují ty nejlepší dermatoložky v Česku a na přirozeném výsledku je to znát. Při pravidelných návštěvách zde navíc můžete získat trvalou věrnostní slevu .

Reklama

Načítám