Hlavní obsah

Dermionologie: Vrací pleť o léta zpět

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte pocit, že vaše pleť už není, co bývala, a potřebovala by omladit a rozzářit? Nebo potřebuje vaše pleť intenzivní ozdravnou kúru? Pomoci jí dokáže speciálně vyvinutá ošetřovací procedura, která díky metodě kvantové fyziky umí zastavit čas na vaší tváři. Čemu všemu prospívá a jak funguje?

Článek

Omlazení pleti a aktivní anti-aging

Která žena, jež na své tváři pozoruje známky stárnutí, by nechtěla zastavit čas a vypadat stejně mladistvě jako před lety? Pro regeneraci pleti přitom není potřeba podstupovat plastické operace. Dermionologie neboli omlazení a aktivní anti-aging dokáže během necelou půlhodinku dlouhé kúry s naší tváří hotové zázraky.

Obrovský úspěch Dermionologie na mezinárodní výstavě Düsseldorfu

Energie pro kůži

Speciální procedura je založena na poznatcích kvantové fyzicky. Funguje tak, že prostřednictvím unikátního patentovaného emitéru dochází k produkci vzduchu s vysokým obsahem záporně nabitých iontů kyslíku, který je veden pod speciální skleněný kryt zvaný Dermio Top Head. Záporně nabité ionty pronikají do kůže, kde intenzivně a blahodárně působí.

Ošetření sleduje 3 cíle:

  1. Dodává kožním buňkám více energie, čímž zlepšuje a urychluje buněčné dělení, posiluje buněčnou spojitost a regeneraci. Vylepšuje celkový vzhled kůže a pleť omlazuje.
  2. Neutralizuje kyseliny v ošetřovaných oblastech obličeje, krku a dekoltu, tím zlepšuje obnovu kolagenu (tzv. kolagenová syntéza), vytváří více vaziva a hmatatelně vypíná pleť.
  3. Zásobuje celé tělo kyslíkem přes dýchací orgány, plíce a krev, čímž revitalizuje a harmonizuje proces látkové výměny.

Příjemné a intenzivní omlazení pleti s pomocí unikátní iontové terapie

Půl hodiny ve stroji času

Ošetření touto moderní omlazovací metodou trvá obvykle 20 - 30 minut. Před jeho zahájením je aplikován speciální elektrolytický gel, který maximálně umocňuje výsledek ošetření a urychluje absorpci záporně nabitých iontů do kůže. Více informací o dermionologii najdete na www.high-care.cz.

  • omlazuje pleť a aktivně působí proti stárnutí
  • regeneruje kožní buňky
  • redukuje vrásky
  • vyvažuje ph pokožky
  • podporuje tvorbu kolagenu
  • obnovuje hydrataci
  • výrazně zlepšuje vzhled kůže

Reklama

Související témata:

Načítám