Hlavní obsah

Díky proteinové dietě to dokážete

Reklama

Jasnou jedničkou mezi novoročními předsevzetími je každoročně přání „zhubnout“. Lépe bychom měli napsat „konečně zhubnout“, protože drtivá většina těch, kteří se svými kily chtějí po novém roce zatočit, své odhodlání vzdá. Proteinová dieta vám pomůže získat vytouženou postavu a cítit se dobře.

Článek

Co je proteinová dieta

Proteinová, jinak také bílkovinná dieta je určena pro rychlé a účinné hubnutí. Základem je pravidelná konzumace kvalitních bílkovin ve formě instantních jídel nebo nápojů, snížení přísunu cukrů i tuků, dostatečný pitný režim a jídelníček doplněný o nejrůzněji upravovanou zeleninu.

V organismu jsou tak navozeny procesy, při kterých se přednostně spalují zásobní tuky (tedy právě ty uložené tuky, kterých se chceme zbavit) a současně je chráněna svalová hmota.

Proteinová dieta je velice oblíbená ve světě – především v USA nebo ve Francii pomohla zhubnout už tisícům žen a mužů trpících nadváhou či obezitou.

Výhody proteinové diety

Nespornou výhodou je především její rychlost a účinnost – vždyť už za jeden měsíc je možné shodit až 8 kg, samozřejmě v závislosti na počáteční nadváze.

Dalším velkým plus je pocit dobré nálady až euforie. Žádná nervozita nebo podrážděnost, jak to u jiných diet bývá.

„Neměl(a) jsem vůbec hlad a naučil(a) jsem se pravidelně jíst,“ říkají často lidé, kteří se díky proteinové dietě zbavili svých nadbytečných kil. Pocit hladu vymizí díky změnám metabolismu již po prvních 2–3 dnech.

A nesporným kladem je především dlouhodobé udržení váhy, kterého je dosaženo pozvolným přechodem k běžné, racionální stravě.

KetoDiet

Příkladem účinné proteinové diety je program KetoDiet , který nabízí proteinová jídla obohacená o všechny nezbytné vitaminy, minerály, a navíc i o prospěšné Omega 3,6 mastné kyseliny. V průběhu vlastního hubnutí vás navíc podpoří odborní výživoví specialisté, kteří vám budou k dispozici ZCELA ZDARMA.

Jistě oceníte i speciální aplikaci WeightWatch, která umožní vám i výživovým specialistům sledovat průběh diety doslova každý den.

Více informací najdete na www.ketodiet.cz!

Reklama

Načítám