Hlavní obsah

Do Alp si žiletku neberte. Raději chloupky uspěte

Foto: Philips.cz

Když s domácím IPL ošetřením začnete včas, nebudete muset během zimní dovolené řešit chloupky vůbecFoto: Philips.cz

Nechcete během zimní dovolené řešit odstraňování chloupků? Zbavte se jich včas pomocí IPL. Chystáte se na lyžování do Alp a těšíte se, jak si užijete večery v sauně? Nebo v zimě radostně vyrážíte za teplem a exotikou?

Článek

Pokud se budete chtít pochlubit hladkou pokožkou na nohou, podpaží a dalších částech těla, ale zároveň se vám nechce brát každý druhý nebo třetí den dovolené do ruky žiletku a přemýšlet, jak budou v bikinách vypadat zarůstající chloupky nebo jestli vám sauna podrážděnou pokožku ještě více nepodráždí, jděte na to chytře. Připojte se k milionům žen, které z žiletky a epilátoru již přešly na domácí IPL ošetření.

Foto: Philips.cz

S přístrojem Philips Lumea bezpečně ošetříte i citlivé oblasti. Pomohou vám s tím speciálně zakřivené nástavceFoto: Philips.cz

Začněte už v listopadu

Na rozdíl od žiletky vám Philips Lumea, jednička v domácím IPL ošetření, zajistí hladkou pokožku až na šest měsíců. Nejpozději šest až osm týdnů před začátkem dovolené byste však měly absolvovat první kolo. Vyberte si, jakou oblast chcete ošetřit, zvolte vhodný nástavec pro danou partii a pomocí chytrého senzoru SmartSkin nastavte intenzitu ošetření. Pak už jen stačí přejíždět přístrojem po pokožce a stisknutím tlačítka vysílat ke chloupkům světelné pulzy a postupně je uspávat. První přibližně čtyři ošetření byste měly absolvovat ve dvoutýdenních intervalech, protože Lumea působí jen na chloupky v růstové fázi a je třeba je v této fázi „zasáhnout“ všechny. Pak už můžete vyrazit na dovolenou a užívat si nádherně hebkou pokožku.

Philips Lumea nabízí hned čtyři speciálně zakřivené nástavce, a to na nohy a ruce, oblast bikin, podpaží a obličej. Jsou různě veliké, mají rozdílnou velikost okénka a také jiný filtr. Například nástavec na citlivou oblast bikin je více zakřivený a má extra průhledný filtr, protože chloupky v těchto místech bývají silnější a hustší. Tělo Lumea navíc samo pozná, jaký nástavec jste zvolily.

Foto: Philips.cz

Inteligentní senzor SmartSkin vám doporučí vhodnou intenzitu ošetření podle odstínu pokožkyFoto: Philips.cz

Domácí salon na míru

Abyste mohly svou přípravu na zimní dovolenou dotáhnout k dokonalosti, můžete si také stáhnout bezplatnou aplikaci Philips Lumea. S její pomocí si nastavíte plán procedur na míru, zjistíte další zajímavé informace a rady a aplikace vás také upozorní, že nastal čas na další ošetření. To můžete mimochodem provádět kdekoliv, třeba na gauči, protože po něm nezůstává nepořádek. Přístroj Lumea můžete zároveň používat i bez kabelu.

Philips Lumea si nyní můžete pořídit s 90denní garancí vrácení peněz, pokud by vám z nějakého důvodu nevyhovovala.

Více zjistíte na www.philips.cz/lumea.

Foto: Philips.cz

Ošetření můžete provádět kdekoliv a aplikace Philips Lumea dohlédne, abyste na nic podstatného nezapomnělyFoto: Philips.cz

Reklama

Načítám