Hlavní obsah

Do léta štíhlejší a bez velké dřiny? Začněte už dnes.

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud toužíte do letošního léta shodit několik kilogramů a vystavit beze studu své tělo nejen slunci, ale i pohledům ostatních, máte nejvyšší čas začít! Poradíme vám, se kterou dietou to jde opravdu hravě.

Článek

Existuje mnoho rozličných způsobů jak zhubnout, ale jen několik z nich je opravdu účinných a pro tělo přirozených. Mezi takové patří i proteinová dieta KetoDiet, která vám umožní odbourat uložené tuky, ochránit svalovou hmotu a naučí vás pravidelně a racionálně jíst.

Jak proteinová dieta funguje?

Základem této diety je pravidelný jídelníček, který obsahuje bílkovinné produkty se sníženým obsahem cukrů a tuků. Tím se docílí změny metabolismu, a přednostně se tak začnou spalovat tuky, kterých se chcete zbavit. Celý proces je naprosto přirozený. Tělu poskytnete jen správné podmínky, a ono si pomůže samo.

První výsledky jsou znatelné již po dvou týdnech, záleží ale pochopitelně na počáteční váze. Zde platí jednoduché pravidlo: čím větší nadváha, tím rychlejší redukce.

Odbourejte tuky proteinovou dietou

Budete hubnout, ale ne hladovět!

Pocit hladu vymizí díky změnám metabolismu už po prvních 2–3 dnech. Vysvětlení je poměrně snadné – dlouhodobě jste zvyklí jíst zbytečně velké množství „rychlých“ cukrů, tedy potravin s vysokým glykemickým indexem (GI) – bílé pečivo, slazené nápoje, sušenky, vařené brambory, lupínky, fastfoodová jídla a tak dále. Tyto potraviny sice rychle zasytí, ale stejně tak rychle po nich máte znovu hlad, který obyčejně znovu zaháníte jídlem obsahujícím rychlé cukry. A tak pořád dokola. Navíc si tělo zároveň nadbytečné kalorie ukládá do tukové tkáně.

Při hubnutí s proteinovou dietou KetoDiet se významným způsobem snižuje množství přijímaných cukrů (ale pozor, nejde o zastavení příjmu cukrů!) a dojde vlastně k „napravení“ jednoho špatného návyku. Zdravý organismus je schopen si udržovat stabilní hladinu cukru v krvi sám a bez výkyvů.

Jídla KetoDiet připravíte snadno a rychle

Váhu si dlouhodobě udržíte

Dietní plán proteinové diety KetoDiet se skládá ze 3 navazujících kroků, díky kterým se nemusíte obávat jo-jo efektu – pozvolna přejdete na racionální stravu a naučíte se vybírat správné potraviny pro svůj jídelníček. Navíc se můžete nechat inspirovat recepty z kuchyně KetoDiet, které jsou sestavovány nejen odborníky, ale i ženami, které již mají dietu za sebou.

Více se o dietním programu dozvíte na www.ketodiet.cz nebo Facebooku KetoDiet.

Reklama

Načítám