Hlavní obsah

Dobijte energii v tanečním rytmu!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hudba nabíjí. To je všeobecně známá věc. Ať už stojíte ve sprše, před zrcadlem v koupelně, snídáte, běžíte parkem při ranním joggingu anebo sedíte v dopravním prostředku cestou do práce, pokud přitom posloucháte svou milou hudbu, máte o dobrou náladu a přísun nové energie postaráno. Stačí pár taktů, aby se člověku rozproudila krev, rozsvítily oči a začal se mimoděk usmívat a pohybovat do rytmu.

Článek

Za ten pozitivní přísun energie se vám vaše tělo odvděčí pozitivní myslí. Schválně, zkuste si hned po probuzení pustit svou oblíbenou písničku, a uvidíte, že na starosti nadcházejícího dne rychle zapomenete, minimálně po dobu poslechu.

A co teprve, když byste si složili vlastní melodii šitou na míru své momentální náladě! Není to vůbec nic těžkého. Dneska existuje řada speciálních programů, které můžete vyzkoušet a použít – například na webových stránkách www.beberytmus.cz lze jednoduchým způsobem vytvořit a nahrát vlastní skladbu. Navíc se tím i stáváte účastníkem v soutěži, v níž lze vyhrát zajímavé ceny, jako je zájezd v hodnotě 250 000 Kč do Los Angeles – mekky hudebního průmyslu – nebo jeden ze čtyřiceti přehrávačů iPod Nano. BeBe Dobré ráno ve vás bude probouzet rytmus po dobu 8 týdnů. „Je to zajímavý technologický projekt a smysluplná věc, která podporuje taneční scénu, hudební kreativitu a hudbu jako takovou. Také dobře vím, jak blahodárný vliv má hudba na lidský organismus,“ představuje soutěž známá česká DJka Lucca, která zasedá v porotě. Sama v období těhotenství nosila na břiše speciální těhotenský pás s reproduktory, a syn Míša tak mohl ještě před narozením slyšet třeba Mozarta či Vivaldiho.

Zajděte na www.beberytmus.cz!

„Další předností této soutěže je, že si každý může vyzkoušet základní principy tvorby taneční hudby. A to v nich třeba objeví skrytý talent, na jehož základě se pak této hudbě začnou věnovat,“ odhaduje Lucca. Podle ní to má dnes začínající DJ mnohem těžší než ona před lety. „Pro začínajícího DJe je stěžejní, aby hrál co nejvíce a na maximu míst. Postupně by se měl také začít pokoušet o vlastní tvorbu.“ Soutěž tak může být tím prvním krůčkem v kariéře!

Reklama

Načítám