Hlavní obsah

Dodatečný dárek pod stromeček? Začněte pracovat na miminku

Vánoční svátky jsou plné klidu, pohody a odpočinku. Právě období Vánoc by tak mělo být optimální pro splnění toho největšího přání, který pár může mít – početí miminka. Přinášíme vám proto několik rad, díky nimž se vaše přání stane skutečností.

Článek

Volba stát se rodiči je obrovským krokem pro oba partnery. Kdy jindy se k tomuto mezníku rozhodnout, když ne zrovna o Vánocích, které jsou plné zázraků. Ale i ten největší zázrak byste neměla nechávat náhodě, ale naopak byste ho měla podpořit i vlastní aktivitou. Poradíme vám, jak na to.

Nový rok – nový začátek

Dát si početí miminka jako novoroční předsevzetí není zrovna ten nejlepší nápad. Tento úkol totiž často nezáleží jen na vás. Co však udělat můžete, je změnit svůj život od píky. Slibte si, že budete letos dopřávat více času sobě a svému partnerovi, že se nebudete tolik stresovat a nebudete přepínat své síly. Pokud na tom budete dobře psychicky, zlepší se i váš fyzický stav. Vaše tělo pak bude na miminko dobře připraveno.

Základem všeho je život bez stresu

Kdy se s partnerem milovat?

Důležité je především vědět, kdy máte ovulaci. V tomto období je totiž skutečná šance na početí miminka nejvyšší. Velkou naději na úspěch máte také i pár dnů před ní. Spermie mohou totiž v pochvě přežít až pět dnů, a k vajíčku tak docestovat později. Sex však mívejte i mimo období ovulace. Čím častěji se budete s partnerem milovat, tím kvalitnější jeho spermie budou.

Sex musí být pro vás zábava a ne povinnost

Přirozené početí bez hormonů

Početí miminka je vhodné podpořit i jinak. Mnoha ženám se osvědčil jedinečný doplněk stravy Fertility Blend® pro ženy. Naleznete v něm zinek, který přispívá k přirozené plodnosti a reprodukci, vitamin B6 pro regulaci hormonální aktivity a také kyselinu listovou, jež přispívá k běžnému metabolismu homocysteinu. Protože je snaha o dítě psychicky náročná, nabízí tento pomocník také vitamin B12 a hořčík pro normální psychickou činnost.

Jedinečný doplněk stravy Fertility Blend® pro ženy

Produkt Fertility Blend® je ověřen klinickou studií provedenou americkými lékaři ze Stanford University School of Medicine. Této studie se zúčastnily ženy ve věku 24–42 let, které se neúspěšně pokoušely po dobu 6–36 měsíců otěhotnět. Ve skupině 53 žen, které užívaly Fertility Blend® pro ženy, jich otěhotnělo po 3 měsících 14 a po 6 měsících užívání úspěšně počaly další 3 ženy. Studie tedy potvrdila, že přípravek může zvýšit úspěšnost početí. Ukázalo se také, že upravuje nepravidelnost menstruačního cyklu a může být efektivním doplňkovým opatřením především v případech nevysvětlitelné neplodnosti.

Když má rezervy muž

Varianta produktu Fertility Blend® pro páry obsahuje rovněž balení pro muže, v němž se nachází vysoká koncentrace zinku, jenž přispívá k normální spermatogenezi. Obě varianty obsahují patentově chráněné složení.

Doplněk stravy Fertility Blend® ve variantě pro páry

Vánoční dárek pro vás

Nyní 20 % sleva při zakoupení přípravků Fertility Blend® na stránkách www.fertilityblend.cz. Nabídka platí do 8. 1. 2018.

Pro stálé zákazníky je připraven také věrnostní program, se kterým můžete získat 1 produkt Fertility Blend® zdarma.

Reklama

Načítám