Hlavní obsah

Dopřejte si koncentraci krásy v malé kapce

Foto: Shutterstock.com

Dopřejte své pleti mladistvý vzhled bez vrásek a pigmentových skvrnFoto: Shutterstock.com

Chcete v zrcadle vidět jen rozzářenou pleť bez známek předčasného stárnutí? Dopřejte své pleti mladistvý vzhled bez zbytečných vrásek a pigmentových skvrn. Vsaďte na koncentraci krásy v malé kapce a uvidíte, jaké zázraky s pokožkou dokáže. Protože zdraví patří i pokožce.

Článek

Klíčovým faktorem pro mladistvou a vitální pleť je kyselina hyaluronová. Vyniká svou schopností vázat na sebe vodu, a tak je díky ní pleť dostatečně hydratovaná, vyhlazená a pružná. S přibývajícím věkem bohužel množství hyaluronanu přirozeně klesá a je nutné ho pleti dodávat v dostatečném množství. Proto laboratoře Vichy přichází s novinkou z řady Liftactiv Supreme. Je jí H.A. Epidermic Filler Sérum proti vráskám s kyselinou hyaluronovou.

Dodejte své pokožce kyselinu hyaluronovou

Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler Sérum proti vráskám s kyselinou hyaluronovou doplňuje až 100 % denní ztráty této kyseliny. Díky vysokému obsahu kyseliny hyaluronové, vitaminu Cg, peptidům a termální vodě vulkanického původu Vichy dodá H.A. Epidermic Filler Sérum vaší pleti vše potřebné.

Laboratoře Vichy se dlouhodobě zabývají vědeckým výzkumem faktorů, které v průběhu času ovlivňují zdravý vzhled pokožky. Expozice slunečnímu záření, městské znečištění, stres či hormonální změny se velmi často negativně podepisují na naší pleti.

Foto: vichy.cz

Inovativní hyaluronové sérum proti stárnutí, které se zaměřuje na všechny typy vrásekFoto: vichy.cz

Sérum - koncentrace krásy

Sérum je koncentrovaný přípravek s rychlým viditelným účinkem a extra dávkou péče navíc, který naši pleť doslova miluje. Sérum je oproti krému účinnější, protože působí do hloubky. Nabízí koncentraci aktivních látek s velmi lehkou a příjemnou konzistencí.

Již za 6 týdnů pravidelného užívání H.A. Epidermic Filler Séra se můžete těšit na o 47 % méně vrásek a až o 60 % méně jemných linek. A okamžitý účinek? Připravte se na vyplnění kontur obličeje a očního okolí. Používání séra je navíc tak snadné! Na pleť aplikujte pomocí velmi přesného kapátka jen opravdu malé množství séra, ideálně ráno a večer.

Foto: vichy.cz

Liftactiv B3 sérum proti pigmentovým skvrnám & vráskám snižuje pigmentaci a sjednocuje tón pletiFoto: vichy.cz

Bohatý výběr od značky Vichy

Trápí vás pigmentové skvrny, o vráskách ani nemluvě? Potřebujete rozzářit? Dle dermatoložky Delphine Kerob je „kůže prvním orgánem, který je zasažen vnějšími i vnitřními faktory“. Zatočte s pigmentovými skvrnami a dodejte své pleti zaslouženou vitalitu.

B3 sérum proti pigmentovým skvrnám & vráskám nejenže koriguje pigmentové skvrny a snižuje tvorbu vrásek, ale díky svému peelingovému efektu i sjednocuje tón pleti. Jelikož je zdravý vzhled pleti a vysoká účinnost přípravků pro Vichy posláním, je sérum vhodné pro všechny typy a fototypy pleti.

Liftactiv Vitamin C rozjasňující sérum s antioxidačními složkami pro zářivější pleť obsahuje 15 % vitaminu C. Ten je známým a vyhledávaným antioxidantem a jednou z aktivních látek nejvíce doporučovaných dermatology. Díky vitaminu C se vaše pleť opět projasní a přirozeně sjednotí.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Proženy.cz.

Načítám