Hlavní obsah

Dostanu každého, kterého chci!

Foto: Thinkstock

Někdy stačí trocha vyzývavostiFoto: Thinkstock

Reklama

Muži jsou kořením života i naší čtenářky Nely. Problémy, že by ji snad někdo z řad opačného pohlaví nechtěl, prý nemusí vůbec řešit. Stačí jí pár triků a hned je ruka v rukávě!

Článek

Zblbnout chlapa, to není nic těžkého. Alespoň pro mě. Mám každého, kterého chci, který mě něčím přitahuje nebo jen tak se mi zachce ho mít. Ať už je svobodný, zadaný, zasnoubený, ženatý či vdovec. Nevidím v tom žádný problém.

První pravidlo: pořád se musíš usmívat, i když tě bolí srdce!

Druhé pravidlo: hodně mluvit, to mají pánové také rádi. Třeba i „žvanit“ o hloupostech, hlavně nemlčet. Pak s vámi dříve či později začnou flirtovat. To ovšem neznamená, že nemůžete použít nějakou dvojsmyslnou větu jako první. Jak je známo, muži jsou lovci! Musí to tedy vždy vypadat, že oni jsou těmi, kdo vás získá. To je jediná a zaručená metoda.

Třetí pravidlo: muži také milují lichotky. Stačí je neustále vychvalovat a oni vás pak budou na ramenou nosit.

Svému nynějšímu příteli jsem zamotala hlavu natolik, že by pro mě udělal první poslední. Někdy stačí úsměv, jindy něžné slůvko či trochu kratší šaty či podvazky a chlap je váš! To vám garantuju.

Jak jste na tom vy? Také dostanete každého, na koho si ukážete? Nebo jste sama, protože vlastně nikoho nechcete? Dokážete si představit život bez mužů? Napište nám o tom na info@prozeny.cz. Tři z vás opět odměníme částkou 500 korun!

Reklama

Načítám