Hlavní obsah

Dovolená na Dolní Moravě pro ubytované s lanovkou zdarma

Foto: Horský resort Dolní Morava

Perfektní rodinná dovolená na horách na Dolní MoravěFoto: Horský resort Dolní Morava

Horský resort na Dolní Moravě si připravil pro ubytované hosty speciální letní nabídku. Zarezervujete-li si ubytování od června do srpna, získáte k pobytu zdarma výjezd lanovkou. Přijeďte na Dolní Moravu, ubytujte se v komfortně vybavených apartmánech či chatách a zažijte léto plné zábavy.

Článek

Na dovolenou v Horském resortu Dolní Morava nezapomenete.

Dovolená plná pohody jedině na Dolní Moravě

Letní dovolenou si letos můžete užít v Horském resortu Dolní Morava, který nabízí komfortně vybavené apartmány a horské chaty. Češi jsou po tuzemské dovolené lační, proto se resort rozhodl hosty potěšit a nadělit pro prvních 100 rezervací od června do srpna jízdu lanovou a bobovou dráhou pro každého zdarma.

Rozvolnění vládních opatření si chce mnoho českých turistů užít. Z ciziny se však pozornost přesouvá k domácímu cestování. „Po dovolených strávených v zahraničí jsme se nyní víc přeorientovali na Česko. Teď už víme, že i u nás si jde dopřát kvalitní pobyt. Nejradši vyrážíme do méně objevených koutů českých hor,“ vysvětluje návštěvnice Petra, která s manželem a dvěma dětmi loni objevovala Dolní Moravu z nových Apartmánů U Aloise.

Nezapomenutelné zážitky na Dolní Moravě potkáte na každém krokuVideo: Horský resort Dolní Morava

Horský resort nabízí ubytování pro všechny, kteří hledají soukromí a komfort. A věřte, je opravdu z čeho vybírat. Nejoblíbenější je Penzion Terezka, který nabízí plně vybavené apartmány se vším, co rodina s dětmi potřebuje. Najdete zde dětskou hernu, nově zrekonstruovanou restauraci, venkovní hřiště pro děti, multifunkční sportovní hřiště, letní terasu či posezení u ohniště. A pokud jste rádi v centru dění, od Penzionu Terezka je to jen pár kroků do Mamutíkových zážitkových parků či k lanové dráze, odkud můžete vyrazit na výlet na Stezku v oblacích.

Foto: Horský resort Dolní Morava

Chata U Slona a Chata Terezka se nacházejí jen pár kroků od atrakcíFoto: Horský resort Dolní Morava

Chata Marcelka či Chata U Slona nabízí ubytování pro jednotlivce i celé rodiny. Pro ty, kteří si chtějí dovolenou opravdu užít, jsou k dispozici restaurace s příjemným venkovním posezením, kde si můžete po náročném výšlapu dát něco dobrého k jídlu či posedět u kávy.

Foto: Horský resort Dolní Morava

Chata Marcelka nabízí komfortní ubytování pro jednotlivce i rodinyFoto: Horský resort Dolní Morava

Kromě podmanivé přírody nabízí Dolní Morava vyžití pro malé i velké. V Mamutíkových zážitkových parcích vydrží návštěvníci řádit celé dny. Nadšené sportovce na Dolní Moravě dlouhodobě baví cyklistika. Návštěvníkům proto resort vyšel vstříc a kromě trailů různých obtížností rozšířil také výrazně nabídku půjčovny kol. Láká též svezení na Mamutí horské dráze či výstup na Stezku v oblacích. Mamuti, kteří se v pravěku pásli na kopcích Dolní Moravy, jsou s příběhem tohoto dechberoucího místa pořád nerozlučně spjatí. Přijeďte je s dětmi poznat blíž. Ubytovaní návštěvníci mají navíc ještě jednu velkou výhodu oproti běžným návštěvníkům – parky mohou v průběhu dne kdykoli opustit a opakovaně se vrátit.

Užijte si pohodlné ubytování, skvělou gastronomii a hory zážitků. Bezpečně a bez obav. Podrobnosti najdete na www.dolnimorava.cz.

Reklama

Načítám