Hlavní obsah

Editorial: Tento týden čekejte změny!

Foto: Greta Blumajerová

Tento týden pro vás chystáme změny navigačních prvkůFoto: Greta Blumajerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milé čtenářky a čtenáři, během tohoto týdne spustíme několik změn, na něž bych vás ráda upozornila. Týkají se hlavně navigačních prvků na stránkách ProŽeny.cz.

Článek

Výraznou proměnou projde menu, ze kterého zmizí černá rozbalovací lišta, a naopak přibude druhá úroveň, v níž najdete jednotlivé rubriky. Záložka Magazín bude obsahovat tradiční rubriky Krása a móda, Sex a vztahy, Zdraví a životní styl, Rodina a Bydlení. Vedle Nákupů, Horoskopů, Soutěží a Receptů v hlavním menu nově uvidíte i Poradny jako samostatnou záložku.

Foto: Jakub Jurdič

Babička Pechová pekla v redakci koblihy. Když dopekla, podnikli jsme na ně hromadný nálet :)) Koblihy byly totiž božské!Foto: Jakub Jurdič

Navigaci jsme upravili i v sekci Recepty – novinkou je přehledná tabulka podrubrik, kterou najdete hned pod prvním článkem rubriky. Díky ní se snadno dostanete do té části receptů, která vás zajímá. Tabulka se objeví i v samotných podrubrikách, což by vám mělo významně usnadnit navigaci v našich receptech.

Foto: Jakub Jurdič

Iveta Žabová vyrazila s kamerou do terénu, aby zjistila, jak vám to sluší. Výsledek uvidíte v pátek v dalším díle seriálu ProŽeny.cz na lovuFoto: Jakub Jurdič

Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám změny líbí. Nebo jak se vám líbí kterýkoli z článků, soutěží či sloupků, které u nás tento týden najdete!

Foto: Greta Blumajerová

Michal se rozhodl péct žebra zrovna v den, kdy je nemělo v nabídce skoro žádné řeznictví v Praze. Nakonec je objevil a bravurně upekl, což jsme všichni opravdu ocenili :-)Foto: Greta Blumajerová

Přeji vám úspěšný týden!

Související témata:

Načítám