Hlavní obsah

Editorial: Velká proměna ProŽeny.cz je tu!

Foto: thinkstock

U nás se pobaví opravdu všechny ženy!Foto: thinkstock

Reklama

Milé čtenářky a čtenáři, dnes vás na stránkách ProŽeny.cz vítáme v novém. Nejnavštěvovanější ženský on-line magazín změnil svou podobu. Líbí se vám?

Článek

Důvodů, proč jsme se rozhodli pro změnu, bylo několik. Prvním byl fakt, že náš mateřský Seznam postupně mění vzhled všech svých služeb tak, aby jejich grafika byla jednoduchá, přehledná a moderní. A právě tak jsme chtěli vypadat i my.

Druhým důvodem byla snaha magazín celkově zjednodušit, vylepšit a zpříjemnit. Tak, aby se vám, našim čtenářkám a čtenářům, lépe četl, abyste v něm snáze našli to, co vás zajímá.

Změnilo se menu, nákupy i vyhledávání

Nejvýraznější změnou prošla homepage, jejíž hlavní část tvoří několik „dlaždic“, na které navazuje výpis dalších článků. Na úvodní stránce každý den najdete především aktuální vydání – nové články pro daný den, soutěže či poradny. Nové články přitom budeme vydávat ve dvou vlnách - ráno v 6 hodin najdete na stránkách v dlaždicích první porci článků, ve 12 hodin pak zveřejníme část druhou. Pod dlaždicemi naleznete články z předchozích vydání. Hlavní stránku uzavírá blok věnovaný receptům.

Zjednodušilo se i menu, v němž se navíc některé sekce sloučily – například Společnost a kultura nově spadá pod Zdraví a životní styl, sekce Vaše recepty se přesouvá pod Recepty. Novinkou je i rozbalovací lišta pod jednotlivými sekcemi, na níž si můžete pohodlně navolit, do jaké rubriky či poradny chcete přejít.

Detail článku teď svým designem více připomíná tradiční stránky tištěného magazínu – například perex najdete po pravé straně hlavní fotky. Novou podobu má i sekce Nákupy, která radí při pořízení nejrůznějšího zboží. V inovované podobě obsahuje přehledně rozdělené inspirativní tipy na nákupy i nabídku aktuálních slev. Nové je i vyhledávání – změnilo se nejen graficky, ale výsledky jsou nově řazeny podle relevance tak, aby co nejvíce vyhovovaly tomu, co uživatelé hledají.

Pavlač se přesouvá na nový web

Poslední velkou změnou je přesunutí komunitní části stránek zvané Pavlač, do níž spadají deníčky, diskuse a chat, na samostatný web. Věříme, že toto řešení vám umožní využívat váš oblíbený prostor s větším komfortem. Pavlač s deníčky i diskusemi najdete na adrese pavlac.prozeny.cz, na zprovoznění chatu a úpravě vzhledu usilovně pracujeme.

Přesune se i bazar, a to na adresu http://bazar.prozeny.cz. Dočasně jsme také stáhli rubriku Vaši miláčci– momentálně ji předěláváme a již brzy ji na stránky vrátíme v mnohem lepší podobě a s novými funkcemi!

A ty z vás, kteří nás čtete v chytrých telefonech nebo na tabletech, určitě potěší, že nová podoba ProŽen je takzvaně responzivní, čili se přizpůsobí formátu vašeho přístroje.

Napište nám!

Na proměně ProŽen jsme v redakci tvrdě pracovali dlouhé měsíce, a proto nás zajímá, jak se vám výsledek líbí. Budeme rádi, když nám svoje názory napíšete na email noveprozeny@prozeny.cz! Co se ale na ProŽenách nemění, je tradiční porce čtení a soutěžení, na které se tento týden můžete těšit. První z nich je soutěž o proměnu v jednom z velkých českých městpodrobnosti najdete ZDE. Těšit se můžete i na soutěž o 10 bělicích sér na pigmentové skvrny, která odstartuje zítra.

Přeji vám příjemné léto.

Reklama

Související témata:

Načítám