Hlavní obsah

Ekologický sprej Aquaint vám pomůže v boji s bakteriemi

Foto: Feedo.cz

Ekologický sprej Aquaint vám pomůže v boji s bakteriemiFoto: Feedo.cz

O dodržování hygienických zásad se minimálně v posledních měsících dočtete na mnoha místech. Ačkoli se nejčastěji mluví o mytí rukou, neměli byste zapomínat, že jen u něj ochrana před nečistotami určitě nekončí. Jak tedy vyzrát na bakterie? Seznamte se s čisticím sprejem Aquaint.

Článek

Tady chytíte kliku od dveří, tamhle se přidržíte tyče v MHD. Pokud máte děti, získává otázka hygieny ještě zcela jiný rozměr. V čištění dudlíků či hraček, které už popáté skončily na zemi, se většina rodičů stane opravdovými přeborníky. Ve chvílích, kdy nemáte po ruce tekoucí vodu, se vám bude hodit přírodní čisticí sprej Aquaint.

Foto: Feedo.cz

Sprej Aquaint se stane vaším oblíbeným společníkem na výletyFoto: Feedo.cz

Ekologický přípravek Aquaint je vyrobený na 100% přírodní bázi a je bezpečný pro použití jak pro dospělé, tak pro děti od narození. Kromě vody v něm najdete pouze 0,01 % kyseliny chlorné, která funguje jako přirozená dezinfekce. Výhodou je, že neobsahuje alkohol, konzervanty, parabeny ani ftaláty a nespouští alergie a nevyvolává dermatitidu. A k čemu se vám bude hodit?

Foto: Feedo.cz

Rodiče mohou sprej využít i pro péči o dudlíky či lahvičkyFoto: Feedo.cz

Šetrná hygiena pro celou rodinu

Menší balení  využijete zejména při cestování. Sprej je vhodný k otření madel kufru či třeba volantu. Oceníte ho také při očištění rukou po jízdě v MHD nebo po použití veřejných toalet. Pokožku nevysušuje ani nedráždí, nemusíte ho utírat ani oplachovat. V domácnosti pak oceníte větší, půllitrové, balení, které můžete použít na otření nábytku, záchodového prkénka i displeje mobilních telefonů či tabletu.

Foto: Feedo.cz

Aquaint je vhodný i pro citlivou dětskou pokožku již od narozeníFoto: Feedo.cz

Pro rodiče je dobrou zprávou to, že jím můžou omýt dudlíky, kousátka, hračky i vnitřky dětských lahviček. Hodit se bude i pro očištění přebalovací podložky či madla kočárku i autosedačky. Je vhodný také pro použití na dětské ručičky, ústa i zadečky při přebalování. Máte doma malé umělce? Čisticím přípravkem můžete odstranit i barvy na obličej. Spreje Aquaint zakoupíte na feedo.cz. Chcete získat 50ml sprej Aquaint zdarma? Využijte dárkové akce na feedo.cz, kde ho získáte ke koupi plnitelných kapsiček na příkrmy od Petite Více informací o produktech Aquaint naleznete také na stránkách aquaint.cz.

Foto: Feedo.cz

Čisticí přípravek oceníte i při očištění nábytku či hračekFoto: Feedo.cz

Reklama

Načítám