Hlavní obsah

Epidemie koronaviru – nutnost změny životního stylu

Foto: ARTTEC s.r.o.

Parní lázně s vestavěným rádiem a sedátkem doplňuje hydromasážní vana s chromoterapiíFoto: ARTTEC s.r.o.

Se změnou životního stylu můžete začít i u vás doma. Zamyslete se nad třemi základními pilíři zdraví, jimiž jsou potrava, prostředí a pozitivní psychika. Příjemnou atmosféru navodíte použitím našich zařízení určených k očistě celého těla i k relaxaci.

Článek

Jednou se budou naši potomci seznamovat v dějepise s událostmi 21. století, kde nebude chybět zmínka o koronavirové pandemii. Společnost byla donucena zbrzdit svůj životní styl a přehodnotit kvalitu versus kvantitu. Stále více lidí se zamýšlí nad současnou situací ve světě a hledá a přijímá informace, které jim poskytnou komfort a povedou ke spokojenému bytí.

Docílení změny životního stylu

K postupnému ozdravění společnosti vede změna životního stylu popsaného ve „Třech pilířích“. Proto je nutné opustit současné dogma podporované vědou – výlučná existence hmoty a zánik osobnosti i fyzického těla. Pak snad více jedinců pochopí, kdo jsou, kam směřují a přijmou životní styl v souladu s přírodou.

Foto: ARTTEC s.r.o.

Esenciální olejíčky 100% přírodního původu vhodné pro aromaterapiiFoto: ARTTEC s.r.o.

Inspirace u předků a použití dávno vyzkoušených procedur

ARTTEC, ryze česká firma, se snaží s týmem „Svět je jinak“ rozšiřovat tyto informace v rámci programu „Moje koupelna“ a životní styl v souladu s přírodou. K využívání parních lázní, chromoterapie a aromaterapie spojené s vodní masáží pro relaxaci, rehabilitaci a obnovu zdravotní rovnováhy mají všechny výrobky zabudované technologie dovolující tyto metody využívat i doma.

Jsou to metody, které jsou stále považovány za alternativní a klasická medicína je k nim skeptická. Bez aplikace chemických léčivých prostředků si nedovede nápravu zdravotní rovnováhy představit. Vědu nepřesvědčí ani to, že prastaré umění holistického léčení využívali již staří Číňané, Řekové a Římané.

Foto: ARTTEC s.r.o.

Parní boxy BRILIANT a SMARAGD, wellness u vás domaFoto: ARTTEC s.r.o.

Myslete na své duševní i fyzické zdraví

Nemusíte být nešťastní, že je v současné situaci omezován provoz fitness center a zařízeních sloužících k relaxaci a rehabilitaci. Pořiďte si adekvátní náhradu v podobě koupelnového zařízení se zabudovanou technologií, které plně v domácích podmínkách nahradí saunu, vodní masáže, relaxační a rehabilitační koupele. Vložená investice se vám rychle vrátí úsporou nákladů a času. Navíc tato zařízení jsou snadno zabudovatelná a nepotřebují velké prostory.

Přírodní kosmetika a čisticí prostředky bez chemikálií

V nabídce firmy naleznete i přírodní čisticí prostředky s velkou účinností a snadnou aplikovatelností od francouzské firmy Briochin. Neobsahují žádné ropné a živočišné deriváty a netestují se na zvířatech. Podrobnější informace uvádí certifikáty ECOCERT Greenlife. Veškeré produkty firmy a informace naleznete na www.arttec.cz.

Foto: Briochin.com

Briochin ekologické čisticí prostředky do koupelnyFoto: Briochin.com

Reklama

Načítám