Hlavní obsah

Erotický zeměpis - nažhavte cizince

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Líbání na veřejnosti? V Japonsku nepřípustné!Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Kde krásná znamená být při těle? Co si můžete dovolit v Japonsku? A v čem se liší erotika na druhém konci světa od té naší?

Článek

Jiný kraj, jiný mrav a čím více kultur a náboženství, tím větší rozmanitost v pohledu na to, co je krásné, vzrušující a erotické. Žena odpovídající evropským „normám" s muslimy ani nehne a naopak.

Nahlédněme pod pokličku cizí kuchyně a přibližme si pár příkladů, nad kterými nám, Evropanům, mnohdy zůstává rozum stát.

Hispánci chtějí kypré tvary

Latinoameričanky a převážně ženy hispánského původu (za všechny jmenujme známou ikonu Jennifer Lopez) se považují za plnohodnotné teprve ve chvíli, kdy porodí dítě nebo je někdo oplodní. Jsou pak pyšné na své oblé tvary a přibývající kila. Proto je J.Lo na svůj větší zadeček náležitě hrdá - a to i dávno před tím, než se dala na kariéru matky. Připadá jí to sexy a ženské. Takže chcete-li okouzlit žhavého Latinoameričana, zapomeňte na diety. Nějaké to kilo navíc je žádoucí!

Když se krása zahalí

S přísnými zákony islámu se našinec může potkat na dovolené v Egyptě nebo Tunisku. Ženy zahalené od hlavy až k patě, koupání v moři taktéž v hábitech... Ony toho moc na výběr nemají. Svým oděvem, pod kterým jsou vidět jen oči, chrání mužské duše před zatracením. Nechcete-li být v těchto zemích považovány za lehké ženštiny, zapomeňte na hluboké výstřihy, ultra mini a opalování nahoře bez. Abyste zaujaly, bohatě stačí hezky upravené vlasy, které vám bude čechrat vánek. Na muže, kteří normálně nemají moc šancí vidět na ulici vlající hřívy, působí jako silné afrodiziakum.

Naproti tomu v Hollywoodu řeší, jestli mají být bikiny ušity ze třech nebo dvou nitek a zda jsou tanga dostatečně vykrojená. Tady je těžké překvapit, proto můžete nejlépe šokovat decentní elegancí.

Japonsko si zase potrpí na koupání společně s partnerem. Klidně i na veřejnosti si nazí hupsnou oba do lázně a nikdo se nad tím nepozastaví. Běda ale, jestli by se kdekoliv na veřejném prostranství políbili!

Foto: www.bbc.co.uk

Jennifer Lopez se pyšní ženskými tvaryFoto: www.bbc.co.uk

Buddhismus vnímá jinak

Buddhismus a většina východních náboženství tvrdí, že jeho vyznavači díky vzrušení dojdou ke svému bohu. Muži této víry považují poševní sekrety své milenky za zdroj životní síly a energie, a proto provádějí orální sex i z jiných důvodů, než je naladění partnerky a předehra. Partner si ženu nemá vzít příliš rychle, protože toto náboženství myslí i na její slast a vzrušení, jehož by se při unáhlenosti nedalo dosáhnout. Pokud chcete zaujmout tamní muže, odhoďte stud stranou!

Sex jako hřích

A pozor - tady se raději do žádných sexuálních dobrodružství vůbec nepouštějte. V Palestině totiž platí: Máš-li styk ještě neprovdaná, vlastní příbuzný ti vezme život, protože jsi pošpinila čest své rodiny. S vraždou bude souhlasit tvá matka i sestra, vykonání trestu podpoří celá vesnice a ten, kdo ukončí tvůj život, se až doteď považoval za tvého otce nebo bratra. V Africe je ženám odstraňován poštěváček a malé stydké pysky, což je považováno za něco jako maturitu - překročení hranice dospělosti. Tento zákrok většinou taktéž provádí někdo z příbuzných, např. teta nebo prarodič, a má s ním zkušenost více než 80 milionů žen.

Reklama

Související témata:

Načítám