Hlavní obsah

Extra účinné cviky na břicho? Tady jsou!

Foto: -)

Chcete mít na břiše také pekáč buchet jako Láďa? Nezbývá než cvičitFoto: -)

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete mít pevné břicho, abyste ho v létě mohly bez ostychu odhalovat? Poslední, tedy čtvrtý, díl našeho redakčního testování cviků s trenérem Láďou jsme zaměřili právě na tuto partii. Zkuste je i vy!

Článek

Když se tohle bláznivé počasí aspoň na chvilku zklidní, můžete stejně jako my vyrazit ven. I tady se totiž dají zpevňovat svaly. A nepotřebujete žádné činky nebo stroje, jen svoje tělo a jeho váhu. Podívejte se zde:

Po Janě Ch., která zkusila cviky na zadek, mně na ruce a druhé Janě na nohy šla otestovat cviky produkční Katka. Zvládla je? A má po nich také pekáč buchet jako Láďa? „Nevím, jestli budu zítra schopná se zasmát," hlásila nám Katka s tím, že už po cvičení cítila, že účinky mají.

Pokud váháte, kolik toho máte vlastně odcvičit, zde je odpověď trenéra Ladislava Jenšíka: „Nejsem zastáncem daného počtu opakování, protože každý z vás zvládne jiný počet. Doporučuji tedy cvičit do té doby, dokud vás svaly nebolí, a zopakovat to pak ještě dvakrát."

Co říkáte na to, právě jeho tipy vyzkoušet?

Reklama

Související témata:

Načítám