Hlavní obsah

FC1929: Nestárnoucí klasika

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hlavním módním trendem pro tuto zimu je návrat klasického a nikdy nestárnoucího vzoru kohoutí stopa. Tento vzor se používá v módním průmyslu již celá desetiletí. Mění se pouze velikost vzoru.

Článek

Ve všech světových módních časopisech je jako top aktuální vzor zvolena velká a výrazná kohoutí stopa v barevné kombinaci černé a bílé nebo méně výraznější šedé a černé.

V kolekci FC1929 naleznete v top aktuálním vzoru kohoutí stopy krátké pouzdrové šaty s nádechem 60. let, kabátek a elegantní kostýmek. Pro odvážnější jsme tyto modely navrhli i v sebevědomé korálově červené barvě.

Dokonalou tečkou celého outfitu jsou dámské střevíčky FC1929, které jsou vyrobeny z jemné rukavičkářské kozí kůže, kozinky. Obuv vyrobena z tohoto materiálu poskytuje nositelce mimořádný komfort a přizpůsobí se tvaru každého chodidla. Vnitřní část je také celokožená.

Toto značkové oblečení je možné zakoupit výhradně na webu www.fc1929.com nebo prostřednictvím našeho tištěného katalogu u některého z našich prodejců po celé ČR i SR.

Načítám