Hlavní obsah

FC1929 – široká nabídka vánočních dárků

Reklama

Pokud si stále lámete hlavu, čím potěšit své blízké pod stromečkem, zkuste širokou nabídku na jednom místě. Hlavní ideou značky FC1929 je jasná koncepce, která klade důraz na použití špičkových a výjimečných materiálů. Kolekce FC1929 je rozdělena do několika sekcí – značková móda FC fashion collection, kosmetická séra FC genetics, EDP parfémy a luxusní bytové doplňky.

Článek

Řadu FC genetics uvádíme na trh po 5 letech intenzivního výzkumu a vývoje. V kolekci naleznete séra a elixíry pro komplexní rehabilitaci pleti již v úrovni buněčné struktury. V nabídce myslíme na všechny věkové kategorie i na muže. Samozřejmostí je dárkové balení, které mile překvapí.

Parfémy jsou oblíbeným dárkem nejen k Vánocům. Značka FC1929 uvádí pro rok 2012 kolekci 4 EDP ve 100 ml balení. Ke každé EDP nabízíme ve stejné parfemaci také krémovou pěnu do koupele a krémový sprchový gel.

Luxusní bytové doplňky řady FC určené do kuchyně a koupelny se vyznačují čistými až puristickými liniemi a dokonalým tvarem. Interiér můžete oživit bytovými textiliemi nebo interiérovými parfémy.

Městský a ležérně elegantní styl oblékání v sobě promítá poslední módní trendy. Módními doplňky z kolekce FC1929 oživíte dámský i pánský šatník. Korunou Vašeho outfitu se jistě stanou dámské střevíčky FC1929, které jsou vyrobeny z jemné rukavičkářské kozí kůže - kozinky. Obuv vyrobena z tohoto materiálu poskytuje nositelce mimořádný komfort a přizpůsobí se tvaru každého chodidla. Vnitřní část je také celokožená.

Široký sortiment výrobků značky FC1929 je možné zakoupit výhradně na webu www.fc1929.com nebo prostřednictvím našeho tištěného katalogu u některého z našich prodejců po celé ČR i SR.

Reklama

Související témata:

Načítám