Hlavní obsah

Film Hezké vstávání vás dostane!

Foto: Bontonfilm

Dvojice moderátorů má divákům zpříjemnit ranní vstáváníFoto: Bontonfilm

Reklama

On je kdysi slavný moderátor, který kývl na nabídku uvádět ranní televizní show a upřímě toho lituje. Ona je někdejší královna krásy, schopná pro vyšší sledovanost udělat cokoli. Co je spojuje? Film Hezké vstávání a jedna ambiciózní mladá dáma, která se rozhodne všechno změnit a upadající ranní show Rozbřesk zachránit!

Článek

Už ve čtvrtek 24. února vtrhne do kin jeden z nejzábavnějších filmů roku. Hezké vstávání, komedii z prostředí ranní televizní show s Harrisonem Fordem a Diane Keaton v roli moderátorů, má na svědomí scenáristka Aline Brosh McKenna. Přijde vám její jméno povědomé? No aby ne, stojí totiž za úspěchem snímku Ďábel nosí Pradu. Na režisérskou stoličku navíc usedl Roger Michell, režisér legendární romantické komedie Notting Hill. Dokonalá kombinace, která slibuje skvělou podívanou!

Foto: Bonton film

Colleen - Diane Keaton - je pro sledovanost ochotná udělat cokoliFoto: Bonton film

Indiana Jones bojkotuje, co může

Kdo čeká zcela nový příběh s nečekanými zvraty a scénami, při kterých bude šokovaně vstávat z křesla, bude asi zklamaný. My ostatní, kteří se chceme u filmu především bavit a očekáváme vtipné dialogy spolu s příjemnými herci, si přijdeme na své. Opět se jedná o příběh Popelky, která si zázrakem získá obdiv a uznání, a z malé, snaživé, utlačované a svobodné se během 90 minut stane úspěšná, šťastná a zadaná. Ohrané, ale nesmrtelné!

Popelkou je v tomto případě Becky Fullerová (Rachel McAdams), mladá ambiciózní dívka, která dostane nabídku, jíž by všichni ostatní asi odmítli: vzkřísit ranní televizní show Rozbřesk, která se řítí pomalu ale jistě do kopru. Tam, kde největší profíci pohořeli, Betty začíná. Největším oříškem je pro ni přitom moderátor Mike Pomeroy (Harrison Ford), který bez ustání lituje, že podobnou práci vůbec přijal. A tak úspěšně znepříjemňuje produkční Becky práci, jak se jen dá. Odmítá hlásit zprávy o poluci nebo vůbec vyřknout slovo „chlupaťoučký“...

Foto: Bontonfilm

Mladá produkční Becky nemá lehkou práciFoto: Bontonfilm

Mrzout Mike se navíc nesnese ani se svou moderátorskou polovičkou Colleen (Diane Keaton), která je pro posílení ranních koláčů sledovanosti ochotná udělat opravdu cokoli, třeba se i převléknout za zápasníka sumo. Věřte, že u jejich vznětlivých dialogů se budete od srdce smát.

V době, kdy české televize posilují zpravodajské vysílání, určitě nebude od věci nahlédnout do kuchyně ranních zpráv a podívat se, v jakém zmatku taková show vůbec vzniká. Po zhlédnutí filmu budete litovat, že se zábavný Rozbřesk se sobeckým Mikem a milou Collen nevysílá i na některé z českých televizních stanic…

Reklama

Související témata:

Načítám