Hlavní obsah

Filmy 2010: Tyhle musíte vidět!

Foto: stylebakery.com

Sex ve městě má druhé pokračováníFoto: stylebakery.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jaké laskominy si pro nás letos připravili světoví i čeští filmaři? Už brzy na nás čeká neodolatelný George Clooney nebo svérázná Eliška Balzerová. Na plátna se podruhé dostane i Sex ve městě a na podzim si zajdeme na další zfilmovaný román Michala Viewegha. Pro muže…

Článek

Sexy Clooney a pan Božský podruhé

Žít s hlavou v oblacích, to si čas od času přeje každá z nás. V novém americkém filmu Lítám v tom to hlavní hrdina George Clooney dotáhl do naprostých detailů. Většinu svého života totiž tráví na palubě letadla a přesouvá se z jednoho podniku do druhého, kde rozdává pracovní „padáky“. Když však jeho rozlítaný život má na příkaz šéfa skončit a on se musí usadit a možná i založit rodinu, přichází krize. Dokáže vůbec žít klidným rodinným životem? Možná díky nové nečekané lásce… (premiéra 28. ledna)

Druhé pokračování čeká i film Sex ve městě, o kterém se toho vlastně doteď ani moc neví. Světlo světa spatří až na konci května. Nedočkavým fanynkám se ale přeci jen něco podařilo zjistit. Tak třeba to, že se ve dvojce uskuteční „růžová“ svatba – závoj navlékne Carriein kamarád Stanford! Tentokrát nebudou k vidění jen ty nejdražší kousky z nových kolekcí světových návrhářů, šokovat budou i kostýmy z let osmdesátých. Ty si čtveřice hlavních hrdinek oblékne kvůli flashbacku, který ukazuje, jak se vlastně holky poznaly. Ve filmu se objeví i hvězdní hosté jako Cameron Diaz, Hannah Montana nebo Liza Minnelli.

V zajetí českých filmů

Na internetu začal kolovat trailer k březnové komedii Jiřího Vejdělka Ženy v pokušení. Režisér oblíbených Účastníků zájezdu a snímku Václav tentokrát rozjel komedii o vztazích žen a věčně neposlušných mužů. Čtyřicetiletá Helena, která běžně řeší se svými pacienty manželské peripetie, přistihne svého „drahého“ přímo v akci – s jinou. A tak za podpory své dcery a matky, které střídavě ze sebe hrnou známé dobře míněné rady nad zlato, se vrhá vstříc novým milostným dobrodružstvím. Matku Heleny (Lenky Vlasákové) si zahrála Eliška Balzerová. A na ukázku se můžete podívat zde:

Velkým překvapením bude konečně i podzimní vydání nového Vieweghova filmového románu. Před kamery se dostalo autorovo 12. dílo Román pro muže. Vzhledem k fiasku, které potkalo poslední zpracování díla Případ nevěrné Kláry, můžeme jen doufat, že se Román pro muže spíše přiblíží Renčovu Románu pro ženy s nezapomenutelným Pažoutem…

A ještě abych nezapomněla: na 15. července je naplánována premiéra už úplně posledního pokračování Shreka. Ochutnávka z filmu Shrek: Zvonec a konec je tady! Už se také těšíte?

Související témata:

Načítám