Hlavní obsah

Fisting - hrátky jen pro zasvěcené?! 1

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Fisting vyžaduje určitou opatrnostFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

1. díl - Co může být tak nádherného na ruce zasunuté v pochvě? Je tato praktika bezpečná, a nejedná se jen o prachobyčejný rozmar lesbiček? A jaké pocity vlastně ruka ve vagině přináší? Pojďme proniknout do tajů fistingu!

Článek

Fisting (přeloženo z angličtiny, fist - pěst) je vkládání ruky do tělních otvorů čili sexuální aktivita, která by se dala nazvat pěsťování. Někdy se užívá termín fist fucking (sex pěstí), jak praví internetová encyklopedie. Vtip je tedy v tom, že se ruka zasouvá do vaginy nebo konečníku.

Fisting se dělí na mělký (ruka je zasunutá po zápěstí) a hluboký (ruka je zasunutá po předloktí). Ten, kdo tuto praktiku poskytuje, se nazývá fister(ka). V žádném případě není fisting výsadou lesbických párů, nýbrž nachází své uplatnění jak v homosexuálních, tak i heterosexuálních vztazích. A proto by se o něm mělo hovořit zcela stejně jako o jiných sexuálních tématech, i když dopředu hlásíme, že nechceme tuto praktiku propagovat, nýbrž o ní pouze informovat! Prostě my na ProŽenách.cz nebudeme dělat, že něco takového neexistuje! Když spolu a o všem, tak doslova!

Foto: sexshop.cz

Vyzkoušejte jemnější umělou ruku s lubrikantemFoto: sexshop.cz

Aktivita hodná znalostí

Akt pěsťování někteří prožívají s úctou a neskutečným potěšením, a to se dá říci o obou stranách - přijímajícího i toho, kdo rukou hloubkový vrt provádí. Nejde se ale nezamyslet nad anatomickými rozdíly mužské a ženské ruky. Jelikož je ta dámská pochopitelně menší (a něžnější?), teoreticky by měla být pro tuto praktiku vhodnější, ale proti gustu, žádný dišputát. Některé lesbičky vypovídají, že by nebyly proti objemnější ruce. Každopádně je to o domluvě obou stran a opatrnosti, neboť fisting, zvlášť když je prováděn neobratně a ukvapeně, představuje jisté riziko poškození zdraví třeba z důvodu následného krvácení. A to by gynekologové rozhodně neviděli rádi!

Proč zkusit?

Ale proč vlastně vaginální fisting provádět? Co je na něm tak zajímavého, okouzlujícího a vzrušujícího? Vezmeme-li v úvahu, že ženská vagina chce být zaplněná a naplněná, chcete-li, stimulace roztahováním jí přináší jiné, neobvyklé pocity, při nichž může žena dospět i k orgasmu. Pokud se tak stane, považuje tento zážitek za opravdu výjimečně vzrušivý. Ale nenechte se mýlit. Každá pochva není uzpůsobená proto, aby se do ní ruka zasouvala. V heterosexuálním svazku poměr ženské pánve a mužské ruky není někdy ideální, takže když se sejdou dva, kterým to kvůli rozměrům není souzeno, nedá se nic dělat.

Pokud i přes předešlé řádky ve vás zůstává touha tuto sexuální praktiku vyzkoušet, je dobré řídit se určitými radami, aby průběh celé akce všichni aktéři přečkali pokud možno bez úhony. Hlavní je nepodnikat nic přes práh bolesti nebo za přítomnosti nepříjemných pocitů!

Chcete vědět, jak na to? Toužíte okusit jiné rozměry milování? Již zítra se dozvíte krok za krokem, jak postupovat! Maximum o sexu na ProŽeny.cz!

Reklama

Načítám