Hlavní obsah

Sveďte ho po telefonu

Foto: shutterstock.com

Když je partner pryč, využijte mobiluFoto: shutterstock.com

Reklama

Vztah na dálku, služební cesta, oddělené bydlení... Tohle všechno může způsobit, že vašemu partnerskému sexu něco chybí. Co s tím? Zkuste třeba erotickou mmsku, nebo rovnou sex po telefonu. Určitě vám neodolá!

Článek

Jistě to znáte také. Sedíte večer sama doma, nechce se vám spát a nejraději byste si užívala v posteli s vaším miláčkem. Jenže ten, jako naschvál, je zrovna na druhém konci republiky. Můžete mu sice navrhnout, jestli by si nechtěl udělat několikahodinový výlet k vám pomilovat se. Ale toto přání vám většina mužů, bohužel, nesplní. Nicméně jistá záchrana pro vás existuje. A to díky vymoženostem moderních technologií. Můžete totiž zkusit třeba sex po telefonu, erotický videochat anebo poslání několika vzrušujících mmsek. Zkrátka přinuťte partnera k virtuálnímu sexu.

Na muže musíte pomalu

Než ale začnete posílat jednu erotickou fotku za druhou, měla byste si partnera nejprve připravit a patřičně navnadit. Ne vždy je k tomu vhodná doba - překvapit ho třeba při obchodním jednání vaší obnaženou fotkou v telefonu... nic moc. Na muže se zkrátka musí pomalu a v ten pravý čas.

Zkuste to večer. V první smsce se ho zeptejte, co dělá. Pokud řekne, že pracuje, nechte to raději na jindy. Pokud sleduje fotbal nebo nějaký svůj oblíbený pořad, počkejte, až skončí. Pánové se totiž o čas určený pro své koníčky mnohdy neradi dělí. A více věcí zaráz zkrátka nestíhají. Když budete vědět, že má konečně klid a volno, začněte jako první nevinně tím, že na něho myslíte, že byste ráda byla s ním. Jakmile napíše něco podobně pozitivního, pokračujte dotazy, co by dělal, kdyby vás měl u sebe, anebo co by rád, abyste dělala s ním. Nebojte se pustit svoji fantazii a vymýšlet i věci trošičku nereálné. „Můžete si třeba oba domluvit, že si představujete prostředí pláže anebo že se zrovna jako nacházíte v luxusní restauraci. To, co se tam pak bude dít, záleží na vašich nápadech," radí sexuolog Pavel Tomáš.

Foto: shutterstock.com

Na muže se musí v pravý časFoto: shutterstock.com

Překvapte ho mmskou

„Jednou jsem chtěla partnera před spaním trochu navnadit a obveselit. Poslala jsem mu tedy večer svoji nahou mmsku a očekávala jsem podobnou reakci. Namísto toho mi ale přišlo jen suché ‚dobrou noc‘. Od té doby se už o nic nepokouším," stěžuje si šestadvacetiletá Mirka z Brna. Jejího rozhodnutí neposílat už nikdy žádné erotické mmsky je ale škoda. Jen je potřeba na úvod partnera, podobně jako v případě erotických zpráv, připravit. Pokud je už příliš unavený, bude těžko v polospánku vymýšlet nadšené pochvalné fráze.

Jestli navíc očekáváte, že sám také něco pošle, měla byste si o to umět říci. Zkuste si třeba zahrát hru, že se budete po mmskách navzájem svlékat. On napíše, co si máte odložit a vy zase napíšete jemu. Vše si můžete postupně fotit a posílat. A až budete nazí... to už necháme na vás!

Autoerotika na přání

A co trošku autoerotiky po telefonu? Zeptejte se partnera, co by s vámi dělal, kdyby byl u vás. A pak mu popisujte, co děláte právě teď. Zkuste být romantička a popisovat mu v smsce každý detail vašeho pohybu, i to, na co právě myslíte. „Anebo je možné požádat partnera, aby vám do telefonu říkal, co máte dělat, kde se hladit a co si konkrétního představovat. A vy se tak podle jeho návodu můžete vlastně uspokojit sama a jeho poslouchat třeba přes hands free," říká sexuolog Tomáš.

„Podobně můžete k erotickým hrám na dálku využít i webovou kameru nebo jakýkoli internetový komunikátor. Vztah takováto konverzace jistě oživí a vy si budete s mužem bližší," radí psycholog Vojtěch Benda.

Už si berete k ruce telefon?

Zkoušela jste někdy virtuální sex? A máte i nějaký svůj speciální tip na podobnou hru? Napište nám ji na info@prozeny.cz!

Reklama

Načítám