Hlavní obsah

Gay si orientaci dobrovolně nevybírá!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Proč by gayové neměli být dobrými otci?Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Téma týdne: Manžel mi zahnul s mužem. Je to nevěra? Přinášíme vám poslední soutěžní příspěvek z minulého Tématu týdne! Naše čtenářka Karolína tvrdí: „Setkala jsem se za svůj život s několika gayi a musím konstatovat, že jsou tak trochu holky, rádi se baví o módě, o citech, pocitech, snech, přáních, touhách, o vaření, o úpravách bytu či domu...

Článek

Vcelku velmi kvalifikovaně dokáží poradit přímo při nákupech, a pozor, rádi - zdůrazňuji rádi - chodí po nákupech. Toto je ovšem jedna skupina gayů, ta druhá je signifikantní tím, že se chová přehnaně „mačisticky", dává maximálně najevo převahu nad vším.

Nezahánějte je do kouta!

Dáma napsala, že ji muž zklamal a není ochotna s ním nadále komunikovat, že se jí prý hnusí. Myslím, že si tuto orientaci dobrovolně nevybral, svědomitě bojoval sám se sebou, rodinou a okolím a přirozenost holt vyhrála. Nač ho ještě víc zahánět do kouta a nedovolit mu kontakt s dětmi. Bude asi stále dobrý otec, proč by se to mělo změnit. I gayové, mají-li děti, tak o ně pečují a milují je stejnou, ne-li větší láskou. Vždyť si velmi ostře musí uvědomovat svou odlišnost a nevůli okolí v situaci, kdy se to „všichni" dozví, a dotýká se to dětí.

A sex - není-li dáma nymfomanka - tak ten v mé dlouholeté zkušenosti ztrácí na významu ve spolužití dvou jedinců již, dejme tomu po třech letech, abych se někoho nedotkla, po pěti. A zde se mi nabízí úvaha, té dámě se líbila jemnost jejího posléze manžela, a tak se jejich soužití může přece odehrávat v rovině čirého a laskavého přátelství. Jsou tací, kteří si podobnou polohu soužití horoucně přejí. A tak uzavřu své ne zcela uspořádané reakce na předmětný článek přáním, aby se snažily obě strany o maximální toleranci."

Reklama

Načítám