Hlavní obsah

GIZIA – značková dámská luxusní móda

Reklama

V březnu letošního roku se v nákupním centru Palladium v Praze otevřela nová prodejna se značkovou dámskou luxusní módou.

Článek

GIZIA nabízí svým klientům něco nového, co tu ještě nebylo. O GIZII je zájem – důkazem toho je otevření celkem tří prodejen za dva roky.

Prodejny GIZIA najdete:

  • OC EUROVEA - Bratislava,
  • OC OLYMPIA – Brno
  • OC PALLADIUM - Praha

Čím je GIZIA jedinečná?

Jde o spojení kvality materiálů, dokonalého způsobu zpracování a exkluzivity. Návrháři vytvoří kolekci několika set kusů oblečení. Zaměřují se na široké spektrum zákazníků z celého světa. Nabízejí designérské skvosty i klasické modely. Všechno je vyrobeno v omezeném množství. Po celém světě existuje jen několik kusů určité části kolekce.

V našich prodejnách nabízíme obvykle jeden model oblečení maximálně ve čtyřech velikostech. Není možné cokoli později doobjednat, protože látky se nakupují na každou kolekci v omezeném množství.

Důležité jsou také kvalitní střihy, aby vše perfektně sedělo. To oceňují především samy zákaznice, které jsou překvapené, jak dobře jim sedí saka nebo kalhoty. Proto také cena odpovídá exkluzivitě našich modelů. Nicméně cena je stejná po celém světě, modely nepředražujeme tak, jak k tomu dochází u jiných značek. Může se lišit maximálně podle zdanění v jednotlivých zemích.

Pro koho je určena GIZIA?

Věková kategorie je široká. Vyberou si jak mladé dívky, tak zralé ženy. Naše zákaznice k nám jezdí z celé České republiky i z jiných zemí. Za módou neváhají cestovat stovky kilometrů až z Maďarska, Polska, Slovenska a jiných států. Třeba konkrétně slovenské ženy si umějí módu opravdu užívat a nejsou vůbec konzervativní, co se týče barev a střihů.

Chystá GIZIA i pánskou kolekci?

Na tuto otázku se ptala už řada lidí, ale bohužel zatím se nic podobného neplánuje. GIZIA vytváří určité privátní kolekce, které sahají do velmi vysokých politických kruhů až do prezidentských kanceláří. Pro širokou veřejnost však nabízí zatím jen dámskou řadu. GIZIA také ve svém sortimentu nabízí doplňky jako jsou kabelky, boty, peněženky a hedvábné šátky.

Kdy a kde vznikla značka GIZIA?

Jedná se o poměrně mladou značku, která funguje od roku 1986. Založena byla v Istanbulu, kde se také dodnes vyrábí kompletní kolekce pro značku GIZIA. Látky se však dováží výhradně z Itálie. Při zdobení se používají krystaly od firmy Swarovski. Kolekci pak navrhují mezinárodní týmy mladých návrhářů z celého světa, kteří vnášejí do modelů obrovskou energii. Je to něco jiného, něco nového.

GIZIA se díky svým investicím ve Spojených státech a Evropě velmi rychle rozrůstá. V poměrně krátké době dokázala vytvořit síť více než 120 prodejen zastoupených po celém světě. Ty největší jsou zastoupeny v Rusku, Americe, Ukrajině, Španělsku, Řecku, Arabských Emirátech a nyní i v České republice.

Je tato značka spojena s určitou známou tváří?

Na začátku o tom v GIZIIuvažovali, ale nechtějí spojovat značku jen s jedním určitým typem ženy, protože nabídka je opravdu vhodná pro různé věkové kategorie.

GIZIA dále oblékla finalistky Miss Brno 2009. Ve světě se GIZIA naposledy představila na Eurovision 2009, kde oblékala zástupce tří zemí.

GIZIA v roce 2009 a 2010 předvedla své modely na plese ČSSD v hotelu Voroněž.

Koncem října 2009 předvedly modely GIZIA v Praze v klubu Solidní Nejistota vítězka České Miss Iveta Lutovská, první vícemiss Tereza Budková a druhá vicemiss Zina Šťovíčková.

GIZIA oblékla v roce 2010 finalistky Česká Miss 2010.

GIZIA oblékla finalistky Miss Slovensko 2010 a Miss Slovensko 2011.

Nejčastěji používanými materiály jsou přírodní hedvábí, viskoza, tencel, kůže a kožešiny. GIZIA je oblečení pro všechny věkové kategorie a nabízí široké spektrum jedinečných stylů módy určených pro jakoukoliv příležitost.

GIZIA - je značka, která rozumí ženě.

GIZIA - je značka budoucnosti.

OD 01. 06. 2011 GIZIA pro své zákazníky nově otevírá outletové centrum V Brně. Informace najdete na www.gizia.cz

GIZIA také nabízí spolupráci maloobchodníkům odebírat zboží za velkoobchodní ceny. Napište nám na gizia@gizia.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám