Hlavní obsah
3,1
(16)
Foto: archiv redakce

Foto: archiv redakce

Aktualizováno

Doby, kdy jste si čerstvé kalamáry nebo krevety mohli dát jen u moře, už jsou naštěstí dávno pryč. Takže neleňte a třeba právě kalamáry si na grilu tentokrát udělejte také.

10 min.
Příprava
10 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • 1/2 hrsti čerstvého koriandru
  • 1 lžička soli
  • 1/4 lžičky mletého chilli
  • 2 stroužky česneku
  • 450 g kalamár
Článek

Postup

01.

Z oleje, citronové šťávy, chilli, koriandru, soli a utřeného česneku připravte marinádu, ve které nechte kalamáry minimálně jednu hodinu odležet. Poté je dejte na rozehřátý rošt a z obou stran krátce grilujte. Podáváme ozdobené kolečkem citronu.

Reklama

Související témata:

Načítám