Hlavní obsah

Grilování na cestách? S přenosným grilem žádný problém!

Foto: evergo.cz

Pokud patříte mezi vyznavače aktivního životního stylu, jistě cestovní přenosné grily oceníteFoto: evergo.cz

Ugrilovat si na cestách vlastní pochoutku už nemusí být jen tajné přání. Ať už plánujete vyrazit k moři nebo na piknik do přírody, díky přenosným grilům si budete moci vychutnat grilované dobroty kdekoliv.

Článek

Pokud patříte mezi vyznavače aktivního životního stylu, jistě cestovní přenosné grily oceníte. Využijete je na cestách, při grilování v parku, na rybách či na chalupě. Přenosný gril lze však s přehledem využít i doma na balkoně. Křupavou zeleninu či šťavnatý steak si tak můžete vychutnat kdykoliv jen dostanete chuť.

Výhodou cestovních grilů je samozřejmě jejich malá velikost, díky které se snadno přenáší a nezabírají mnoho místa. I přes to, že jsou lehké a kompaktní, dokážou být výkonné. U těchto typů grilů je kladen důraz především na praktičnost, funkčnost a v neposlední řadě také na design.

Přenosné grily na dřevěné uhlí

Spousta z nás si nedokáže představit grilování bez voňavého dýmu a praskání dřeva. Proto jsou grily na dřevěné uhlí stále tak oblíbené. Takto připravené maso má navíc nezaměnitelnou chuť.

Přenosné grily jsou sice menší než klasické zahradní grily, přesto však nabízí dostatek prostoru pro grilování. Jako součást výbavy může být i taška s termoizolační kapsou a pohodlným popruhem přes rameno, které umožní ještě snadnější přenášení.

Tipy na přenosné grily a příslušenství

Přenosný gril s brašnou je skvělý nejen na cesty, ale i na party. Díky odnímatelným nohám lze gril jednoduše složit, aniž by zabíral mnoho místa. Snadno se také čistí a udržuje. Ke grilu patří brašna s nastavitelným popruhem přes rameno, která umožňuje snadné přenášení a je skvělá také pro uchování chlazených nápojů.

Foto: evergo.cz

Přenosný gril s brašnou 349,- Kč Foto: evergo.cz

Sofistikovanější řešení pro zájemce o opravdový požitek z grilování nabízí přenosný kufříkový gril  ve stylovém designu. Díky jeho skládací konstrukci a praktické velikosti si jej můžete vzít opravdu kamkoliv. Během chvilky jej postavíte a zase složíte, pohodlně se vejde i do batohu.

Foto: evergo.cz

Přenosný kufříkový gril 999,- Kč Foto: evergo.cz

Zajímavou alternativou je také ekologický jednorázový gril, který je vyroben z přírodních materiálů. Je účinný, bezpečný a prakticky bez odpadu.

Foto: evergo.cz

Jednorázový eko gril 199,- Kč Foto: evergo.cz

Za zmínku stojí také příslušenství ke grilování. Mezi praktické pomůcky lze jednoznačně zařadit grilovací kleště nebo teflonovou podložku, která zabraňuje přepalování a udrží váš gril čistý.

Reklama

Načítám