Hlavní obsah

Hezčí než zamlada! Kterým herečkám věk sluší?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Každý rok jim přidává vrásky, stejně jako všem ostatním. U hollywoodských hereček má ale člověk někdy dojem, že na ně žádné přírodní zákony neplatí. V čem je skryté kouzlo těchto krásek, které vypadají stejně, nebo dokonce ještě lépe než před deseti lety? Víme to!

Článek

Ani ten nejlepší make-up nezakryje všechno. Přesto vypadají některé dámy i v padesáti lépe než kdy dřív. Jak to dělají? Díky dostatku volného  času i peněz mají asi jiné možnosti než „obyčejní“ lidé. Osobní trenéři, každodenní cvičení, ale také plastiky a liftingy jsou v Hollywoodu normou. Přesto se o svou vizáž musejí herečky i samy dobře starat. Zjišťovali jsme, na co sází Jennifer Aniston i jak o svůj vzhled pečuje Victoria Beckham.

Cate Blanchett (49): Vyrábí si peeling

Australská herečka Cate Blanchett jako by uměla zastavit čas. V květnu oslaví padesátku, ale na svůj věk rozhodně nevypadá. Za mladistvý vzhled vděčí i tomu, že se celý život velmi pečlivě stará o pleť. Nekupuje si ale žádné předražené výrobky. Vyrábí si směs na pleťový peeling doma, a to z ryze přírodních ingrediencí. „Olivový a makadamový olej jsou opravdu velmi dobré pro pleť. Použijte je při sprchování a vaše pleť bude zářit energií. Já je zamíchám i do domácího peelingu s grepovou šťávou a mořskou solí, tento kosmetický trik mě naučila jedna kamarádka,“ prozradila Cate v interview pro britský magazín InStyle.

Foto: Profimedia.cz

Foto (zleva): Cate Blanchett před 10 lety a v současnosti. Na padesát let rozhodně nevypadáFoto: Profimedia.cz

Drew Barrymore (43): Konečně žije klidný život

Přestože si vybudovala slušnou kariéru, prošla si i pořádnými průšvihy. Od svých dvanácti let bojovala se závislostí na kokainu, ve třinácti se pokusila o sebevraždu a dvakrát byla na odvykací klinice. Byla závislá i na alkoholu, a také nafotila nahé fotky pro časopis Playboy. V sedmnácti letech si nechala zmenšit prsa. I přes všechny tyhle své výstřelky dnes vypadá tato hollywoodská hvězda lépe než kdy dřív. Čím to je? Podle svých slov dnes „místo kokainu sjíždí seriály“, vychovává dvě dcery a žije konečně poklidným způsobem života.

Foto: Profimedia.cz

Foto (zleva): Drew Barrymore jakoby se od roku 2007 vůbec nezměnila. Za svůj mladistvý vzhled vděčí prý klidnému životuFoto: Profimedia.cz

Jennifer Aniston (49): Vypomáhá si laserem

Také krásná Jennifer Aniston oslaví v příštím roce padesátku. I ona ale vypadá, že snad nestárne. Naopak jí to s každým rokem víc sluší! V čem je její tajemství? Vyhýbá se sladkému a nezdravému jídlu – naopak si dopřává velmi kvalitní zdravé tuky, které jsou například v avokádu a rybách, také hodně sportuje: trénuje šestkrát týdně s osobní trenérkou, a k tomu ještě dělá jógu. Pravidelně si nechává vyhlazovat krk a make-up používá výhradně od značky Chanel nebo Armani.

Jennifer je ale také fanynkou nechirurgických faceliftů, laserů a různých hloubkových čištění. Tyhle procedury podstupuje pravidelně, údajně jednou měsíčně. Kromě toho ale má za sebou už i dvě plastiky nosu. Taková péče se jí ovšem vyplácí. Její vzhled jí můžou závidět i některé o patnáct let mladší kolegyně.

Foto: Profimedia.cz

Foto (zleva): Jennifer Aniston před jedenácti lety a teď, ve skoro padesáti. Téměř žádná změnaFoto: Profimedia.cz

Victoria Beckham (44): Odličuje se kokosovým olejem

Victorii Beckham sice za ty roky vymizel úsměv z tváře, ale ani to jí na kráse neubralo. Naopak. Přestože je Victoria známá jako ledová královna, která působí rezervovaně až chladně, nikdo jí nemůže upřít, že vypadá s věkem stále lépe. A jaký je její „elixír mládí“? Opět olej. Konkrétně kokosový olej používá Victoria na celé tělo, a to kvůli tomu, že skvěle hydratuje. Každý večer se jím také odličuje. Podle ní zbaví pokožku nečistot lépe než předražená kosmetická mléka. Victoria miluje také arganový olej, protože prý skvěle redukuje vrásky a olivový olej zase používá do koupele.

Foto: Profimedia.cz

Foto (zleva): Victoria Beckham v roce 2007 a letos. S věkem vypadá skutečně stále lépe, nemyslíte?Foto: Profimedia.cz

Brooke Shields (53): Důležitý je spánek

Americká herečka Brooke Shields se proslavila hlavně díky filmu „Modrá laguna“. Díky němu se zároveň stala sex symbolem 80. let. Podle Brooke, které bude příští rok 54 let, je na stárnutí ze všeho nejtěžší přestat chtít vypadat stejně jako v pětadvaceti. „V tom věku mi padesátka připadala jako děsivé stáří. Teď je pro mě důležitější, jak se sama cítím, než co si o mém vzhledu myslí ostatní,“ uvedla bývalá modelka a spisovatelka. Kromě psychické pohody a vyrovnanosti, která podle ní vzhled dost ovlivňuje, je také zastánkyní každodenního používání krémů s UV faktorem. Zásadní podle ní je také dostatečný spánek: „Když z osmihodinového spánku uděláte svou prioritu, nejenže se budete lépe cítit, budete také líp vypadat.“

Foto: Profimedia.cz

Foto (zleva): Brooke Shields v letech 2007 a 2018 Foto: Profimedia.cz

Co myslíte, která herečka vypadá nejlépe?

Reklama

Související témata:

Načítám