Hlavní obsah

Hit! Vakuové pumpy pro ženy

Foto: shutterstock.com

Vakuová pumpa se postará o vaše blahoFoto: shutterstock.com

Reklama

Vakuová pumpa jako prostředek k dosažení slasti i pro dámy?! Ano! Tyto hračky zvětší, prokrví a maximálně připraví pohlavní orgány k nezapomenutelné jízdě. Hurá do elektrizujících erotických výšin!

Článek

Vakuová pumpa jakožto pomůcka pro muže je věc známá. Slouží k dočasnému zvětšení pánského nádobíčka, to dá rozum. Avšak ti zasvěcení znalecky přimhouří oči a pronesou, že pumpy nejsou jen výsadou mužů. Také ženám oddaně slouží během cesty za vášnivým sexuálním zážitkem. Dokáží se postarat o klín, ňadra, a tak i blaho majitelky.

Pokud stále váháte proč si pumpu pořídit, tak si představte obyčejné auto. Jezdí, neprší do něj, nemáte k němu žádné velké výhrady. Poté mu přičarujete spoiler, fofr pruhy, křídlo, mračítka na přední světla. No, nevypadá dobře? Máte lepší pocit. A teď srozumitelněji: Vakuová pumpa je něco jako tuning sexu. Bez ní to jde taky, ale s - to je zatraceně jiný level!

Otok zvýší citlivost

Princip všech vakuových hraček spočívá v jejich přiložení na konkrétní část těla a vytvoření různě intenzivního podtlaku, což má za následek překrvení a zvětšení tkáně, která se tak stává maximálně citlivou a připravenou zvýšeně reagovat na intimní podněty...

Foto: sexshop.cz

Vakuových pump je několik druhůFoto: sexshop.cz

Konkrétně ženy si mohou vybrat ze čtyř pro ně chlípných variant vakuových pump, které je nenechají chladnými:

Na klitoris

Vzhled některých připomíná rozevřená ústa o velikosti cca dvou centimetrů. Na klitoris i jeho okolí se použije dostatečné množství lubrikantu, které k němu pumpu nejen více utěsní, ale zároveň tak předejde případné bolestivosti. Po odsátí vzduchu pumpičkou, která vypadá jako by patřila flakonku oblíbeného parfému, klitoris naběhne a začne vylézat z ulity – kapuce. A jsme zase u toho auta, neboť i po odejmutí pumpy mu efekt chvíli vydrží, takže se vlastně jedná o jakousi setrvačnost. Jelikož vydrážděný malý-velký nástroj ženského blaha postupuje nádobce vstříc, může být stimulován i vibrátorem, kterým jsou vybaveny pumpy modernějšího typu. (Součástí některých z nich je i odnímatelné vibrační vajíčko. Cena okolo 1100 Kč.) Za souběžného vysávání jde o silný zážitek, jenž nemusí být příjemný každému. Podtlak by se určitě neměl přehnat.

Na vaginu

Poté, co se odstraní ochlupení, důkladně se celý klín promaže. Po přiložení mušle na vaginu se uchopí odsávací balonek, kterého čeká rychlá jízda. Pro první minuty je totiž předurčen k hbitému mačkání kvůli vytvoření podtlaku. Zatímco se na tomto pracuje, žena hledá nejhodnější polohu tak, aby opravdu „zadek sednul na hrnec“, čili mušle obejmula vše, co má. Teprve potom se tempo může uvolnit. Velké i malé stydké pysky se zvětší, takže i sebemenší dotyk působí jako rozbuška. Jejich citlivost je obdivuhodná, což se bude líbit i partnerovi. Cena se orientačně pohybuje okolo 670 korun, varianta s vibrací vyjde zhruba o tři sta více.

Foto: eroticke-pomucky.cz

Pumpa na prsa a na bradavkyFoto: eroticke-pomucky.cz

Na bradavky

Vakuová pumpa na bradavky je velmi variabilní pojem. Každá žena si u něj přijde na své. Vybrat si může třeba variantu se sací funkcí, při níž se malé trychtýřky nasadí na bradavky, které se za přítomnosti podtlaku zvětší. Zároveň jsou ztvrdlé hroty prsou jemně vtlačovány dovnitř sacích špuntů. Intenzitu lze nastavit podle potřeb, jelikož je jasné, že různé fáze vzrušení si žádají různý přístup.

Obdobný zážitek přináší i různě velké a tvarované přísavky na bradavky, které s něžností pečují o jejich vzrůstající velikost. Typ „minižárovek“ (opravdu je jejich tvar připomíná) funguje na principu vsunutí bradavky do malého plastového válečku, takového nástavce sacích baněk, a následného nasazení jemného kroužku. Ten sklouzne na dvorec a bradavku zaškrtí (Bondage Nipple-Rings, 549 Kč).

Je to málo? Pak pomůžou vibrátory. Přísavky se nasadí na střed ňader a dva minivibrátorky se postarají o vzrušující stimulaci. Spojení příjemného s užitečným splňují i různé ozdoby – klipsy, které nejen tahem poutek bradavky stimulují, ale esteticky lahodí oku (199 Kč). Obdoba s názvem Nipple Suckers za pouhých 99 korun také svůj účel splní. Jedná se o přísavné pohárky, o jejichž účelu již z názvu nelze pochybovat.

Na celá prsa

Roztomilá ohebná trojnožka… Tak tak zhruba vypadá pumpa na prsa. Dvě baňky spojené hadičkou a jeden odsávací balonek. Dokážou prokrvit a zvětšit ženskou chloubu. Výrobce těchto hraček uvádí, že jejich dlouhodobé užívání má pozitivní vliv na velikost poprsí, ale dokázáno to není.

O pumpách

Intenzita rozkoše se dá u všech typů regulovat, jemným podtlakem to teprve začíná. Bezpečnostní pravidlo stojí na důkladném mazání lubrikantem. Zvýšené riziko výskytu zdravotních potíží však mohou zaznamenat lidé s problémy krevního oběhu.

Používáte vakuovou pumpu u vás v ložnici? Berete ji jako užitečnou pomůcku? Tak šup s názory na info@prozeny.cz! Zbavte se šedi a stereotypu a vyberte si jednu i pro sebe!

Reklama

Související témata:

Načítám