Hlavní obsah

Hity letošního léta, bez kterých se určitě neobejdete

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přichází nejkrásnější období v roce – horké letní dny u vody a čas s přáteli plný pohody. Připravili jsme pro vás několik žhavých novinek, které vaše léto zaručeně zpříjemní a bez kterých už si vaše chvíle nebudete chtít představit.

Článek

Sifonové lahve byly v 80. letech minulého století obrovským hitem. S příchodem PET lahví se na ně pozapomnělo. Mnoho lidí si ale uvědomilo, jak je nakupování sodovky a limonád v plastových lahvích neekologické, drahé a také pracné. Domácí výrobníky sody tedy slaví návrat. Hitem letošního léta se stal Sodastream.

Jak Sodastream Jet funguje?

S výrobníkem sody Sodastream Jet připravíte sodovku nebo perlivou limonádu během chvilinky. Příprava je tak jednoduchá, že ji zvládne každé malé dítě. Výrobník sody pracuje na mechanickém principu – žádné baterie, žádná spotřeba elektrické energie. Bombička CO2, která napomáhá k výrobě bublinkové vody, má kapacitu až na 80 litrů sodovky. Speciální plastová tlaku odolná lahev v mnoha barevných variantách na sodovou vodu (0,9 l) je opakovatelně použitelná. Sodovku si díky možnosti trojité volby intenzity nasycení CO2 můžete připravit přesně podle své chutě a momentální nálady. Ovládání je jednoduché, lahev stačí naplnit vodou, zašroubovat hrdlo do hlavice Sodastream výrobníku a stisknout tlačítko. Na SuperVyprodej.cz také můžete dokoupit sirupy s desítkami příchutí, a z vaší kuchyně se tak rázem stane továrna na limonádu. V okamžiku připravíte bohaté občerstvení pro vaši rodinu, přátele a hosty v těchto letních dnech.

Sodastream Jet pořídíte na SuperVyprodej.cz s mnoha doplňky již od 1190 Kč

Příchuť si vybere každý

Znáte to: Co člen domácnosti nebo co host, to jiná chuť. Každý má zkrátka rád něco jiného. Se systémem Sodastream snadno připravíte z čerstvé pitné vody pestrou škálu osvěžujících nápojů v potřebném množství a přesně podle okamžité chuti. Všední večeře, kterou doplní karafa s jemně sycenou, chladivou vodou, bude příjemnou tečkou za dlouhým dnem plným povinností.

Do přírody nebo na sport se bude skvěle hodit vlastní iontový nebo energetický nápoj, který si vezmete s sebou i s lehkou a odolnou lahví Sodastream, v níž jste si nápoj připravili. A když si váš potomek přivede domů spoustu kamarádů, mohou si sami jednoduše připravit tonik, colu nebo třeba ovocnou limonádu v jakémkoli množství, a navíc – bude to zábava! Jednoduše dochutí čerstvě nasycenou vodu některým z téměř padesáti sirupů Sodastream. Konzistence sirupů je vhodná speciálně pro perlivou vodu. Z jedné lahve sirupu připravíte podle druhu a vlastní chuti 10–12 litrů nápoje. Jedna bombičkavystačí až na 80 l syceného nápoje a lze ji snadno vyměnit na SuperVyprodej.cz za 175 korun.

Novinkou tohoto léta jsou Sodastream sirupy, které překvapí zajímavými příchutěmi – Ledové coly s limetkou, Ledového citronu, Ledového pomeranče nebo sirupu plného Ledových malin. Z jednoho sirupu je možné vyrobit až 12 litrů domácí limonády.

Sodastream lahve v široké škále barev již od 145 Kč na SuperVyprodej.cz

Voda z kohoutku může být výborná

Jestliže voda, která vám teče z kohoutku, zrovna nepřipomíná horský pramen a zároveň nejste milovníky sycené vody, nevěšte hlavu. Ani tak nemusíte tahat ze supermarketu balenou vodu. Konvice Brita Marella ve čtyřech nových, barevných designech je vhodná do každé lednice. Nejnovější technologie vodního filtru Brita Maxtra, který se používá v konvicích Brita, snižuje obsah chlóru, vodního kamene, některých pesticidů a těžkých kovů a uchovává minerály. Filtrovaná voda je čistší, čirá a má vynikající chuť. Objem: 1,4 litru.

Brita Marella v mnoha barevných provedeních již od 390 Kč na SuperVyprodej.cz

Tassimo má kávu opravdu pro každého

Takto přefiltrovaná voda je ideální k pití vychlazená z lednice nebo pro přípravu kávy. Jednoduše vodu nalijete do výrobníku kávy a dále připravujete kávu podle vlastní chuti.

Pokud ale máte rádi opravdu jednoduchá a elegantní řešení, potom pro vás výrobce Tassimo připravil ideální cestu, jak si připravit vynikající kávu z filtrované vody v jednom okamžiku. Technologie Brita Maxtra je nyní i v některých kávovarech Tassimo a voda, ze které se káva v přístroji vyrábí, se již při plnění filtruje. Takto připravená káva je doslova okouzlujícím zážitkem.

Pro ranní šálek dobré kávy vám můžeme vřele doporučit novinku na trhu – Espresso Ristretto. Jedná se o silné espresso s bohatou plnou chutí a intenzivní vůní, které probudí všechny vaše smysly a nastartuje nový den. V případě, že jste si oblíbili kávu doplněnou vydatnou porcí horkého mléka, máme pro vás to pravé řešení – Tassimo Latte Macchiato bez cukru. Tato káva vyniká plnou chutí opravdové kávy s horkým mlékem a bohatou pěnou se sníženým obsahem cukru tak, že si můžete svoji kávu vychutnat opravdu bez výčitek, a prožít tak okamžik plný potěšení.

26. příchuť Tassimo kapslí na SuperVyprodej.cz doplnilo Latte Macchiato se sníženým obsahem cukru

Tassimo má kávu opravdu pro každého. Kromě potěšení vašich chuťových pohárků jsou výrobníky kávy i estetickou ozdobou vaší kuchyně. Pro praktické uložení kapslí s kávou, aby byly vždy při ruce, nabízí Tassimo bohatý výběr stojánků na kapsle, které ušetří v kuchyni místo.

Reklama

Související témata:

Načítám