Hlavní obsah

Hlasité bouchání dvířek není nic příjemného. Máme pro vás jednoduché řešení

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jste majiteli postarší kuchyňské linky či nábytku, kterému po dovření nepříjemně bouchají dvířka? Už nebudou. Ondra Kutil vám ukáže, jak si jako správný domácí kutil poradit s tímto rušivým nešvarem.

Článek

V zápalu vaření potřebujete tam hrnec, tady vařečku, koření… Při přípravě jídla je to většinou pěkný cvrkot, a tak není čas zdržovat se opatrným dovíráním všech dvířek. Pokud vlastníte linku postarší, možná se potýkáte s nepříjemnými hlasitými zvuky při dovření. Nepříjemné zvuky mohou rušit nejen vás samotné, ale také třeba vaše spící děti, případně další členy domácnosti, kteří třeba potřebují klid na soustředěnou práci.

Nové linky už mají neslyšné dovírání dvířek vyřešeno přímo od výrobce zpomalovači na pantech. Ovšem i pro starší linky existuje řešení. Jsou jimi speciální brzdiče. Existují buď samolepicí, nebo odolnější, které musíte připevnit na šroubky.

Jak na to? Koukněte se na další video Ondry Kutila.

Reklama

Načítám