Hlavní obsah

Hledáte atypické povlečení? Vyzkoušejte naše tipy!

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

RodinneBaleni.czFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Nevyhovuje vám běžná velikost povlečení? Pak je dnešní článek přesně pro vás, povíme si o nestandardních rozměrech i designu.

Článek

V ložnici trávíme až třetinu života, proto si tuto místnost obvykle zařizujeme s maximálním ohledem na naše pohodlí. Výrobci ložního prádla se vždy snaží reagovat na poptávku, a tak je možné opatřit si povlečení, které ještě před pár lety bylo nedostatkovým zbožím.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

3D Povlečení ŠTĚŇÁTKAFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Živoucí vzory pro děti i dospělé

Už jste slyšeli o 3D povlečení? Jedná se o poměrně netypický druh lůžkovin, pro které jsou charakteristické vzory v trojrozměrném provedení, jež opticky vystupují do prostoru. Povlečení 3D seženete jak v bavlněném, tak i syntetickém provedení, a budete si moct vybrat z opravdu nádherných designů. Aktuálně vedou vzory přírody, zvířat, vesmíru a velkoměst.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

3D povlečení KYTICE RŮŽÍ 2Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Francouzské povlečení nejen pro zamilované

Zejména čerstvě zamilovaní lidé se během spánku rádi tulí ke svému partnerovi, pro ty je francouzské povlečení jako stvořené. Jedná se o set dvou povlaků na polštář a jednoho velkého na přikrývku o velikosti 200 x 220 cm, pod kterou se v pohodě vejdou dvě osoby. Tento druh povlečení je vhodný také pro jednotlivce, kteří chtějí mít maximální komfort a pohodlí.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Francouzské bavlněné povlečení SANTA 1Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Prodloužené povlečení

Mnoho lidí řeší problém s délkou přikrývky. Pokud jste vyšší postavy, s klasickou délkou spokojeni nejspíš nebudete. Zde se nabízí možnost pořídit si o 20 cm delší přikrývku a k ní i prodloužené povlečení. To dnes není ničím neobvyklým a drtivá většina prodejců ke klasickým rozměrům povlečení nabízí i jeho prodloužené verze.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Prodloužené bavlněné povlečení IVANKA – fialováFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Kde dobře nakoupit

Aby vám vybrané ložní prádlo dlouho vydrželo, je třeba pečlivě vybrat také prodejce. Doporučujeme nakupovat ve specializovaných obchodech, jako je například RodinneBaleni.cz, kde naleznete obrovský výběr lůžkovin, ručníků a osušek a dalšího bytového textilu.

Reklama

Načítám