Hlavní obsah

Hledáte ložní prádlo na zimu? Vyzkoušejte mikroplyš

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Je vám doma v zimních měsících často chladno? Mikroplyšové povlečení, prostěradla a deky zahřejí i ty největší zmrzlíky. Teplo a hebkost zajistí jemná mikrovlákna s krátkými chloupky. Právě díky svým termoregulačním schopnostem jsou lůžkoviny z mikroplyše oblíbené především v zimních měsících.

Článek

Povlečení mikroplyš je nejen hebké a hřejivé, ale také praktické. Materiál po vyprání rychle uschne, a navíc ho není třeba žehlit. Bát se nemusíte ani nepříjemných žmolků, které se ani při častém praní nevytvoří. Ať už v ložnici preferujete jednoduchost, nebo máte rádi lůžkoviny se vzory, v široké nabídce barev i nejrůznějších motivů si vybere každý.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Mikroplyšové povlečení – Jorga tmavě modráFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Mikroplyšová prostěradla skvěle doplní povlečení stejného materiálu

Dokonalé pohodlí během spánku vám zajistí prostěradlo mikroplyš. Hřejivé prostěradlo z mikrovlákna je vhodné do dětských pokojů i ložnic. Barvu prostěradla slaďte s barvou svého povlečení, nebo vyberte neutrální odstín v podobě bílé, šedé nebo béžové barvy.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Mikroplyšové prostěradloFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Měkké deky, které potěší

Mikroplyšové deky pro celoroční užívání jsou k dispozici v mnoha barevných provedeních. Pokud hledáte dárek pro celou rodinu, s těmito dekami určitě nešlápnete vedle. Aby bylo zimní lenošení ještě příjemnější, výrobci vytvořili deky s mikroplyšem na jedné straně a beránkem na druhé. Zakoupit je můžete v internetovém obchodě RodinneBaleni.cz .

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Deka mikroplyš s beránkem TormFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Mikroplyšové povlaky ozdobí ložnici, křeslo i pohovku

Hledáte příjemný povlak na polštář s originálním motivem? Například povlak s motivem Lapač snů vám zajistí klid a harmonii a polštář Mandala vás připraví k tomu pravému odpočinku. Vybírat můžete také z vánočních nebo přírodních vzorů.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Mikroplyšové povlaky na polštářeFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Načítám