Hlavní obsah

Hledáte vhodného partnera přes internet? S námi se nespálíte

Foto: shutterstock.com

Prožijte vánoční svátky ve dvou díky idating.czFoto: shutterstock.com

Vánoce patří k nejkrásnějším svátkům. Ten, kdo je ale bez partnera, zažívá často smutek. Zbavte se obav a ostychu a zkuste s tím něco udělat! Ještě pořád není pozdě.

Článek

Najděte muže, který naplní vaše představy o tom, jak má vypadat chlap do pohody i nepohody. Jsme tu pro ženy, které hledají kvalitní partnerský vztah. Naše internetová seznamka je založena na řádném, průběžném ověřování uživatelů, a to hned několika metodami. Proto u nás najdete pouze ověřené profily. Veškerá osobní data jsou přísně a diskrétně střežena, používáme nejmodernější šifrovací programy.

Sexuálním loudilům a notorickým recesistům vstup zakázán 

Tento náš zodpovědný přístup by vás měl povzbudit. Zejména pokud jste už narazila na šťavnaté historky o nejrůznějších podezřelých individuích, sexuálních loudilech a nespolehlivých mužích, kteří na seznamkách hledají pouze povyražení.

Registrace je rychlá, diskrétní a všechny funkce jsou vysoce intuitivní. Ženy automaticky získávají plné členství zdarma. Využít lze fotoseznamku, vědecký dotazník, průvodce randěním nebo si přečíst zajímavé články na lifestylovém magazínu. A nezaplatíte za to ani korunu!

Ideální šance pro ostýchavé, kteří chtějí vybírat v soukromí

Šance na lásku jsou u nás velké a cesta k vyvolenému partnerovi díky naší seznamce není ani zdaleka tak trnitá jako v běžném životě. Ne každý je stavěný na to, aby se seznámil v metru, na ulici, v divadle nebo v turistickém oddíle. Řada z nás jen těžko překonává ostych a nechce riskovat případné odmítnutí. Proto je lepší, když si můžeme v klidu domova vybrat, s kým bychom se chtěli seznámit. Oťuknout si ho ještě předtím, než se vydáme na první setkání tváří v tvář.

Foto: shutterstock.com

Mobilní aplikace vám zajistí jednoduché seznámeníFoto: shutterstock.com

Spoléháme na odborníky, dotazník vypracovali sociologové

Používáme originální, sofistikované dotazníky. Na jejich sestavení s námi spolupracovali odborníci v oblasti sociologie. Mužů všech věkových kategorií, kteří stojí o vážný, solidní vztah, je hodně. Pocházejí ze všech koutů republiky, mají nejrůznější zájmy a záliby a seznamování s nimi bude dobrodružná cesta, která vás určitě obohatí. Přednostně se k vám dostanou ti, kteří s vámi mají hodně společného. To má hodně výhod. Ušetříte čas a také zklamání z případných neúspěchů, pokud by partner s vámi nebyl kompatibilní.

Foto: shutterstock.com

Vyzkoušejte fotoseznamku na idating.czFoto: shutterstock.com

Brouzdejte mezi profily, lajkujte, pište a seznamujte se

Na druhou stranu vám tento předvýběr nebrání v navazování kontaktu s kýmkoli, kdo je vám už od pohledu sympatický. Výborně na tomto principu funguje naše fotoseznamka. Své zalíbení vyjádříte jednoduše, díky tlačítku. Stejně rychle sama zjistíte, komu se líbíte vy. A jestli z toho bude rande, nebo dokonce něco víc, to záleží jen na vás.

Až si najdete svého vytouženého partnera, můžete svůj profil na naší seznamce okamžitě zrušit. Je to jednoduché, neklademe žádný odpor a váš profil smažeme.

Reklama

Načítám