Hlavní obsah

Holínky: Hit letošního podzimu!

Foto: shutterstock.com

Ani holínky nemusí být nudnéFoto: shutterstock.com

Reklama

Holínky! Zapomeňte na brčálově zelenou neforemnou obuv, kterou jste měla na sobě naposledy jako dítě na škole v přírodě. Dnešní holínky mají super design, jsou praktické - hodí se jak ke kalhotám, tak i k sukni. A právě teď, na podzim, je využijete nejlépe. Tak tedy, pohlédněte na naše video a vybírejte!

Článek

Nabídka holínek je opravdu pestrá. Od všech odstínů barev až po rozmanité motivy (kytičky, hvězdy, pruhy, kára, leopardí kůže...). A vaše nožky nejenže skvěle doladí váš outfit, ale také budou v suchu a teple. A to nejen na podzim. Dají se totiž pořídit i zimní modely s kožíškem či silnou neoprenovou vrstvou uvnitř. Nebo si dovnitř můžete dát zateplovací vložku, kterou na jaře vyndáte a „jedete dál".

Trendy i pro děti

Děti přitahují louže a bláto. Někdy se až zdá, že přímo milují, když se můžou úplně zašpinit a namočit. Proto jsou holínky nutnou součástí jejich botníčku a teď se můžou stát i velmi oblíbenou. Pokud jim pořídíte tu správnou křiklavou barvu s oblíbeným zvířátkem nebo hrdinou, určitě neuslyšíte: Jé, gumáky, ty nechci, ty se mi nelíbí, ty nosit nebudu!

Nezapomnělo se ani na pány

Ano, i pánské holínky se změnily. Ale ne tolik, neboť jak známo, většina mužů si nepotrpí na extravaganci a výstřednost. Proto jsou pánské holínky stále spíše v tmavých a decentních barvách. Asi nikdo neočekává, že by se staly každodenní záležitostí, tak jak je tomu u něžnější části populace. Přesto skoro každý muž občas vykonává činnost, ke které se mu hodí. Tak proč by při ní nemohl vypadat dobře?!

Tak ať vám sluší! Zde najdete svůj hit letošního podzimu!

Reklama

Související témata:

Načítám