Hlavní obsah

Holmes Place, více než místo pro váš trénink

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V dnešní době stále narůstá konkurence v oblasti fitness, posilování, wellness a podobných kategorií. Proto je pro klienta velice těžké rozhodnout se, kam své tělo „svěřit“ do péče a kterou z možností zvolit.

Článek

U nás v Holmes Place jsme se vydali cestou, které stoprocentně věříme, a následujeme své klienty a jejich potřeby. Klient je pro nás člověk, který nám důvěřuje natolik, že se rozhodl upevnit své zdraví v našich klubech, a to je pro nás prioritou.

Nejsme „činkárna“, kde jde pouze o velké svaly, ale jsme místem, kde člověk může trávit svůj volný čas. Vytvořili jsme místo, kde každý je důležitý, a dbáme na to, aby každý cíl, každé přání byly splněny. Přátelská, pozitivní atmosféra je pro nás na prvním místě. Právě ta je vysoce nakažlivá a díky skvělému týmu profesionálů, kteří se u nás o vás postarají, ji budete vyhledávat i vy. Na video jako důkaz se podívete zde!

Hledáte skvělé skupinové lekce? Těšit se můžete na tanec, zumbu, jógu, body balance, pilates, body pump, body combat, bosu, indoor cycling, les milles

Stejně jako většina luxusních wellness/fitness center nabízíme perfektně vybavenou kardio zónu ( běžecká inspirace zde), prostory pro cvičení s vlastní vahou těla, volné zátěže, funkční moderní pomůcky, balanční pomůcky a stroje, s jejichž pomocí procvičíte každou partii svého těla.

Navštívit můžete i relaxační část klubů, kde najdete klidné prostředí pro svůj odpočinek či urychlení regenerace po tréninku. Využít můžete úžasný bazén, vířivku, klasickou finskou saunu či páru. V letním období je k dispozici i venkovní terasa, kde relaxace dostává nový rozměr.

Z doplňkových služeb jsou k dispozici profesionální maséři, kosmetičky a samozřejmě osobní trenéři.

Ideální sportovní prostředí pro ženy

Samotné cvičení je koncipováno tak, aby zvýšilo vaši kondici, pobavilo vás, ale hlavně šlo v duchu se zdravotním zaměřením, které je jistě pro všechny číslem jedna.

Studiové hodiny uspokojí každého zákazníka a naším momentálním cílem je věnovat hodně energie ženám starším 40 let. Chápeme, že cvičení a péče o tělo je pro tuto kategorii choulostivé téma, a proto se dámy snažíme motivovat a cvičení jim zpříjemnit, poradit, a hlavně zefektivnit.

V případě jakýchkoli nejasností, v případě, že si nevíte rady, je tu k dispozici profesionální trenér, který vám ochotně pomůže a poradí variantu přesně pro vás nebo vám představí techniku cvičení s libovolnou pomůckou či strojem.

Lekce TRX pro kondici vašeho těla

Věříme, že Holmes Place je místem, o kterém naši členové nemluví pouze jako o posilovně, sauně či bazénu, ale místem, kde se baví, setkávají se se svými přáteli. Zažívají zde dennodenně nespočet zážitků, které naplňují a zkvalitňují jejich život.

Přijďte se k nám i vy podívat a objevte nový prostor, kde nejenom že vylepšíte svoji kondici, zkrášlíte svou postavu, ale prostor, který bude po právu patřit vám a budete se těšit na další návštěvu.

Relaxace a bazén v Holmes Place

Chcete vyzkoušet den plný wellness a cvičení v Holmes Place – stáhněte vstup zdarma zde!

Související témata:

Načítám