Hlavní obsah

Horká novinka v hubnutí: Rotoped ve vaně!

Foto: Isifa

Speciální „vodní kolo“ má i dotykový displej, držák nápojů, počítadlo kalorií a měřič tepové frekvence. Přinese mu to úspěch?Foto: Isifa

Reklama

Miliony žen po celém světě trápí celulitida a výrobci si nad jejich soužením mnou ruce. Už vymysleli krémy, různé podtlakové přístroje, a teď přicházejí s rotopedem namontovaným do vany plné horké vody!

Článek

Žhavá novinka se jmenuje FitWet a výrobce (firma z americké Floridy) tvrdí, že redukuje celulitidu a zlepšuje svalovou rovnováhu. A navíc v sobě prý spojuje relaxaci v horké vaně se slušnou porcí cvičení. Trénink na FitWetu je prý 12krát intenzivnější než na běžném rotopedu (30minutové šlapání prý odpovídá dvěma hodinám na běžném kole) a mohl by vyhovovat hlavně těm ženám, které nesnášejí pocit, že se při cvičení potí. 12 speciálních trysek navíc při cvičení masíruje kůži, což má údajně likvidovat právě onu nešťastnou celulitidu.

Foto: Isifa

Co říkáte na tenhle vynález?Foto: Isifa

Zní to skoro až zázračně. Méně zázračná je ovšem cena jednoho FitWet – zhruba 370 tisíc korun. Těžko říct, jestli se ho v českých fitness centrech za tu cenu kdy dočkáme.

Reklama

Související témata:

Načítám