Hlavní obsah

Horoskop 2012: Láska, peníze i práce!

Foto: Thinkstock

Přečtěte si, co vás čeká v příštím roce!Foto: Thinkstock

Reklama

Rok 2012 je tu! A podle astroložky Nadi Šmídové, která pro vás na ProŽeny.cz píše předpovědi na každý den, bude zlomový. Dle čínského lunárního kalendáře startuje nový rok novoluním ve znamení Vodnáře, které nastane 23. 1. 2012 v 8.39 hodin. Začne vládnout Drak, který symbolizuje inteligenci, moc a bohatství, proto je i znakem císařů. Co přinese vám?

Článek

Elementem roku bude voda, bude se tedy jednat o rok pod vládou Vodního draka. Voda je citlivá, empatická, bude mít uklidňující účinek na nebojácnost a ohnivý charakter draka.

Díky tomu budete v příštích 12 měsících vnímavější, ohleduplnější k druhým, a skvělé je i to, že Vodní drak nikdy neodchází od rozdělané práce. Vzhledem k intuici vody je schopen najít slabé stránky, chyby a omyly, které mu brání být úspěšný. Moc dobře ví, že k pohodě a štěstí ho dovede trpělivost, nikoli spěch či unáhlená rozhodnutí.

Tak nepodléhejte panice z konce světa, užívejte si v roce 2012 každý okamžik života, a hlavně si přečtěte, co vašemu znamení hvězdy na rok 2012 nadělily!

Beran (21. 3.–20. 4.)

Rozhodnost a schopnost jasně definovat, čeho chcete dosáhnout, jsou pro vás prvním klíčem k úspěchu v roce 2012. Druhým klíčem budou mezilidské vztahy. Naslouchat a dbát rad druhých vám obvykle dělá problémy, v tomto roce bude ale nezbytné nepodceňovat okolí, najít si čas a povídat si zejména s přáteli, u nich vždy najdete užitečnou radu a podporu v každé, i sebespletitější situaci. Ruce pryč byste měly dát od politiky a esoteriky. Můžete být vtahovány do neplodných, a hlavně nečestných diskusí a intrik, jejichž cílem je jediné – psychickým nátlakem změnit vaše názory a myšlení. Spoléhejte se na svůj rozum, zkušenosti z minulosti, protože moc dobře víte, že když se vám někdo nedívá z očí do očí, upřímné úmysly nemá!

Peníze

V první polovině roku vám bude připadat, že vyděláváte peníze bez většího snažení. Strůjcem bude Jupiter ve vašem sektoru financí. Bude tudíž rozumné myslet na zadním kolečka a uložit si něco na horší časy. Našetřené peníze se vám budou hodit již v červenci a srpnu, kdy budete zvažovat koupi auta nebo nějakého jiného dopravního prostředku, možná chaty. Stěžejní ale budou měsíce říjen až prosinec, kdy se vám bude finanční rezerva hodit, protože se vám zastaví tok peněz z jiných zdrojů. Například zaměstnavatel bude ve zpoždění s výplatou, omezení může nastat v sociálních dávkách nebo vám může být odejmut částečný invalidní důchod.

Zdraví

Velká spotřeba energie a tendence vrhat se do každé akce by se vám mohla vymstít v první polovině roku. Nepodceňujte relaxaci a zvyšujte si imunitu, jinak podlehnete každé chřipkové epidemii. Dojít může i ke zhoršení chronických onemocnění. Zejména může trpět váš žaludek a trávení. Naopak ve druhé polovině roku se začne zlepšovat zdravotní stav i dlouhodobě nemocných.

Láska

Pokud žijete v trvalém vztahu, první polovina roku bude romantická, váš vztah se utuží. Nebezpečí ale číhá na ty z vás, které budete ve fázi rozhodování. Až příliš velká touha po nezávislosti vás může ovlivnit natolik, že například zrušíte termín svatby či zásnub. Na to, že jste udělaly chybu a samy sebe připravily o možnost kráčet společně životem s mužem, který by vás na rukou nosil, přijdete ale až příliš pozdě. Poté vám vaše rozhodnutí bude připadat absurdní, jako krutý žert osudu.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Peníze

V jarních měsících můžete vydělat při transakcích s nemovitostmi, v létě můžete ale kvůli nepromyšlené půjčce o vydělané peníze přijít. Rizikový bude pro vás i prosinec. Problémy v posledním měsíci roku můžete mít se splácením úvěru, ozvat se může i finanční úřad!

Zdraví

Až do října pečujte o své ledviny. Projevem může být suchá, nečistá pokožka, ale i bolest v zádech, v kříži. Proto pečlivě dodržujte pitný režim, ledvinám pomůžete zbavovat se škodlivin i pravidelným pitím zeleného či zázvorového čaje a dvakrát týdně vám prospěje pít teplou vodu s citronem.

Láska

Pokud pro vás bude práce důležitější než vztah, můžete již v březnu či dubnu čelit partnerské krizi. Z druhé strany vám jaro nabídne seznámení. Nejlepší měsíce pro zásnuby či svatbu jsou pro vás červenec a srpen. Naopak v prosinci by si zadané ženy měly dávat velký pozor na pochybné známosti, protože nevěru se vám nepodaří utajit!

Blíženec (22. 5.–21. 6.)

V tomto roce si budete vychutnávat skvělou intuici, hlavně počátkem roku budete mít pocit, že vám osud nadělil prorocký dar. Uvidíte dál než ostatní, a kvůli předtuchám si budete plánovat pečlivě každý další den i svou budoucnost. Jenže tím, že se vám otevře virtuální třetí oko, uvidíte i nedostatky a chyby, které jste v minulosti přehlížely, neřešily. To vám vlije do žil energii, ale i agresi, a když své emoce nebudete držet na uzdě, můžete si od října do prosince pošramotit vztahy s kolegy i nadřízenými, a v zaměstnání se začnete cítit jako sám voják v poli.

Peníze

Na nedostatek financí si nebudete stěžovat až do podzimu. Od října buďte opatrné na osobní i firemní doklady, při podpisu smluv si čtěte pozorně i části napsané drobnými písmenky. Můžete prodělat kvůli své nepozornosti, ale i naivitě, důvěřivosti!

Zdraví

Cítit se budete skvěle až do října. Podzim je pro vás obdobím, kdy byste měly posilovat imunitu a věnovat daleko větší péči plodicím orgánům. Budoucí maminky by měly být od října opatrnější! Jakýkoli signál zdravotní indispozice neřešte s léčiteli, ale se svým lékařem, protože například zánět vaječníků se může projevit žaludeční nevolností. Kde je ale skutečný problém, odhalí pouze odborný doktor a podrobné rozbory!

Láska

Romantické období ideální na seznámení čeká na nezadané od dubna do konce léta. V trvalých vztazích budete mít pocit, že vaše partnerství je vyzrálejší, sex vášnivější. Od listopadu se snažte nevyčítat partnerovi hříšky minulosti, a když už to uděláte, okamžitě zakopejte válečnou sekeru, ať stín minulosti nevyvolává ve vašem partnerství zbytečné napětí.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Peníze

Když se budete stýkat pouze se spolehlivými lidmi, nedostatek peněz nepocítíte. Jakmile ale podlehnete vábničce večírků nebo začnete půjčovat svým novým přátelům, velmi brzy zjistíte, že vám běžný rozpočet nestačí ani na základní výdaje!

Zdraví

V lednu a únoru bude velmi citlivé vaše trávení, tak preventivně dodržujte dietnější jídelníček. Pokud budete na jaře flámovat a tělu nedopřejete pohyb, jarní únava se pořádně protáhne, protože nedostatek energie pocítíte ještě v polovině června. Naštěstí podzim i zima vám přejí, virózy se vám budou vyhýbat až do konce roku.

Láska

Nezadaným vytvoří hvězdy ideální příležitost k seznámení v letních měsících, a horoskop nevylučuje, že se se svým partnerem budete snažit vztah utajit. Mírně kritický pro vás bude podzim. V září se do vašeho vztahu může jako černý stín vplížit žárlivost. Pokud dáte své nedůvěře volné pole působnosti, následovat by mohlo odcizení, a ještě v prosinci budete řešit dilema, zda ze vztahu odejít, nebo zůstat.

Lev (23. 7.–22. 8.)

V tomto roce se budete cítit silné a mocné! Pokud je vaše profese propojena s armádou, školstvím, zdravotnictvím nebo službou pro druhé, budete přímo zářit štěstím! Na škodu vám ale bude tendence ovládat všechno a všechny, a pokud se nebudete krotit, velmi brzo vás začnou trápit vztahové problémy. Vyhnete se tomu, když se přinutíte respektovat názory ostatních. Že je něco špatně, zjistíte snadno. Začnete narážet na nepřátelství. Tak samy sebe neutopte vlastní hrdostí, pocitem, že jste neomylné!

Peníze

Překvapí vás, že vaše příjmy jsou stále vyšší. Na nedostatek peněz si stěžovat nebudete, dokonce je to pro vás příležitost odstartovat svobodné podnikání nebo připravit půdu pro projekt, který započnete v roce 2013. Pouze v letních měsících se nenechte unést vodními radovánkami, a plaťte pravidelně pojištění i daně. Opomenutí by vás přišlo pořádně draho.

Zdraví

Nepodléhejte pocitu, že je vaše energie bezedná. Cítit se totiž budete skvěle, nebudete mít potřebu relaxovat, dokonce vám bude stačit daleko méně hodin spánku, ale pouze do jara. Jarní únava si na vás prostě smlsne, a tak v létě využijete každé chvilky, abyste načerpaly co nejvíc sluneční energie. Pokud jste někdy v minulosti měly problémy s játry, samy se rozhodnete pro nějakou alternativní léčbu.

Láska

Nezadané dostanou nástupem léta příležitost k seznámení a váš nový milenec může být veřejně známá osobnost. Zadané se budou chovat první polovinu roku daleko zodpovědněji, příčinou může být nepodařený vztah někoho z rodiny, a vy dostanete strach ze samoty. Ožijete v druhé polovině roku – pokud vyrazíte na dovolenou do zahraničí, nevrátíte se samy, protože horoskop naznačuje nečekané otěhotnění!

Panna (23. 8.–22. 9.)

Peníze

Pokud toužíte po novém autě, plánujete rekonstruovat bydlení nebo koupit byt, v tomto roce své představy realizujete. Nicméně se snažte mít finanční rezervu, protože s příchodem podzimu nelze vyloučit, že se stanete obětí krádeže.

Zdraví

O své zdraví a vzhled začnete daleko víc pečovat hned v prvním měsíci nového roku. Pravidelným cvičením a návštěvou maséra se budete držet v dobré fyzické kondici, využijete i umění kosmetičky a úplně změníte svou image! Díky tomu se budete cítit skvěle ještě ke konci roku, žádná nemoc vás nepoloží na lopatky.

Láska

Na nezadané čeká láska na první pohled, a horoskop nevylučuje, že se bude jednat o lásku na dálku. Jenže hlavu ztratit mohou i zadané a nechat svoje srdce v exotické cizině. Je otázkou, zda tuto zkoušku váš trvalý vztah ustojí, protože to bude intenzivní milenecký románek, a vy na sex, možná pod širým nebem někde u moře, jen tak, ze dne na den, nedokážete zapomenout.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Máte před sebou čas sklizně, a v říjnu si navíc konečně oddychnete od tlaku Saturna, který vás dusí již dva roky. Začnete se setkávat s inteligentními, vzdělanými lidmi, a ti vás natolik motivují, že něco začnete studovat, možná se podíváte i do zahraničí, není vyloučeno, že vás do cizí země vyšle sám zaměstnavatel. Snažte se ale zaměřit aktivity jedním směrem, protože studovat najednou dva obory by bylo nad vaše síly!

Peníze

Bez ověření všech informací se nepouštějte do větších investic, zejména když se budou týkat nemovitostí, můžete se stát obětí podvodu. Na jaře se dočkáte zvýšení příjmů, další finanční žně na vás čekají v srpnu, naopak od druhé poloviny listopadu se snažte šetřit, větší výdaje vás čekají na domácí půdě.

Zdraví

Obavy o zdraví ve vás může vzbuzovat Saturn ve vašem znamení. Prospěje vám pravidelně dodávat tělu vápník, péči věnovat nehtům a sebemenší změnu hned konzultovat s lékařem, stejně tak postupujte v případě, když budete mít pocit, že vám řídnou vlasy. Může jít pouze o váš subjektivní dojem, ale příčina může být i v nedostatku vitaminů, vápníku.

Láska

V tomto roce pochopíte, čím nad muži vyhráváte. Dojde vám, že ironií u partnera ničeho nedosáhnete! Velmi kritické pro vás budou letní měsíce, kdy můžete proti sobě poštvat rodinu i partnera. Když ale využijete své vrozené diplomacie, uhasíte jiskřičku konfliktu vždy dřív, než z ní vypukne požár.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Peníze

Ozvat se mohou dluhy z minulosti, může jít o nezaplacenou pokutu i dluh na nemocenském pojištění. Utáhnout si opasek bude jediná cesta, jak se zbavit černé můry v podobě exekuce. Pro vyřešení své finanční situace možná v určitém úseku roku budete mít i dva pracovní poměry.

Zdraví

Pokud jste v roce 2011 mávly rukou nad nějakým zdravotním problémem, ozve se opět v prvních měsících tohoto roku a přinutí vás zajít k lékaři. V každém případě se nepřepínejte, protože může dojít k náhlému vyhoření, prostě jednoho dne zjistíte, že nejste schopné vstát z postele. Ačkoli to vyzní banálně, pomůže vám spánek! Klidně si jděte lehnout i v neobvyklou hodinu během dne, posílíte tím svou psychiku, nervový systém a dobijete baterky.

Láska

Zadané budou muset zmobilizovat všechnu energii, aby nepodlehly navštívence lásky. Po určitém čase totiž stejně zjistíte, že jste hodně investovaly, ale kromě planých slibů vlastně nic nedostaly. Jakmile vás popadne slepá zamilovanost, řekněte si, že vám několik romantických nocí nestojí za to, abyste k vůli iluzi rozbily trvalý vztah!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

V první polovině roku se vám bude dařit v zaměstnání na co sáhnete, pokud práci nemáte, tak spěte klidně, protože o nabídky nebudete mít nouzi. V druhé polovině roku se seznámíte se zajímavými lidmi, a dokonce začnete dostávat atraktivní nabídky na spolupráci. Je tedy možné, že začnete podnikat, ale pamatujte na to, že když si neohlídáte smlouvy, může po rychlém a úspěšném vzestupu nasledovat velmi rychlý a nepříjemný sešup dolů! Prostě se nespoléhejte na štěstí.

Peníze

Vymstít se vám může netrpělivost, malá pečlivost a nedbalost. Když si totiž například v podnikání nebudete vést řádně účetnictví, náklady vám začnou užírat všechny zisky, což se týká i domácnosti. Když se dostanete do finančních problémů, okamžitě zažeňte nápad přijít si k penězům nepoctivou cestou. Hned s příchodem podzimu byste přišly o svou pověst i o vydělané peníze.

Zdraví

Pečujte o ústní dutinu, nepodceňujte trnutí zubů ani občasné škrábání v krku. Budete se možná divit, ale od října by vás mohly pořádně pozlobit plodicí orgány, a důvodem by mohl být zanedbaný váček na zubu nebo neléčený zánět krku, mandlí!

Láska

Jaro přežijete v klidu, zapalovat lýtka se vám začnou v létě. Snadno podlehnete kouzlu opálené postavy, ale že má dutou hlavu, vám dojde až s příchodem podzimu, a doslova léčit a rekonstruovat svůj trvalý vztah budete až do prosince.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Peníze

Počátkem roku si svým rozpočtem moc jisté nebudete, protože nejisté budou vaše příjmy, ale nakonec se situace vyjasní, ustálí. Získat můžete peníze díky vyhranému soudnímu sporu, ale důležitá pro vás bude druhá polovina roku. Nabídka, kterou dostanete, se vám bude jevit jako nereálná, přitom když podepíšete nabízenou smlouvu, změní to v tom dobrém celý váš život!

Zdraví

Nebezpečí na vás číhá v nedostatku spánku. Nakonec pochopíte, že zábava a práce by vás neměly tělesně ruinovat. V druhé polovině roku to začnete přehánět, a na to pozor, protože váš žaludek dlouho nevydrží výkyvy, kdy se jeden den nadlábnete k prasknutí a další den budete hladovět!

Láska

Období až do léta přeje nezadaným, stejně tak párům, které touží počít potomka. Pokud necítíte v současném vztahu jistotu, uděláte v tomto roce změnu a do života vám vstoupí muž, díky kterému budete schopné vstát uprostřed noci a jet přes celé město jenom proto, abyste se spolu alespoň chvilku viděli.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Když nepodceníte vzdělání, dosáhnete ve své profesi v posledních měsících tohoto roku na pomyslnou špičku, zlepší se i váš sociální status. Chce to ale nezaspat dobu, a opravdu se na svůj vzestup rozšiřováním a prohlubováním vědomostí připravovat, protože zadarmo nedostanete nic! Je dokonce možné, že se začnete zajímat o úplně jiný obor činnosti, protože zjistíte, že je daleko lukrativnější než vaše současná profese.

Peníze

Vaše výdělečná činnost je pod dohledem mystického Neptuna, což je na jedné straně výhodou, protože vás bude zásobovat nápady, kreativitou, na straně druhé můžete mít mírně laxní přístup k účetnictví, placení složenek, a potom se budete rozčilovat, o kolik peněz jste zbytečně přišly kvůli pokutám a penále.

Zdraví

Na počátku roku a poté ještě na jaře ucítíte napětí, podrážděnost. Naopak v létě budete mít pocit, že byste dokázaly na kolečkových bruslích nebo na kole procestovat půl Evropy. Kritickými pro vás budou listopad a prosinec. Kupodivu to bude sex, co vám vždy úplně vysaje energii, a je možné, že za vším bude vězet tajný milenecký vztah.

Láska

Až do léta se budete věnovat rodině, některé z vás se dokonce přestěhují do prostornějšího bytu, a všechno budete zařizovat vy. Pokud partner bude brát vaši iniciativu jako samozřejmost, může vás to natolik otrávit, že si v druhé polovině roku občas odskočíte na cizí dvorek. Nezadaným bude přát od června Jupiter, takže nezoufejte, léto trávit samy nebudete.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Peníze

Sice budete mít počátkem roku finanční problémy, ale tím se nenechte znechutit. Následně totiž vyděláte peníze díky skvělé komunikaci, zdrojem vašich příjmů může být i internet nebo roznáška spojená s pochůzkami po městě. Snažte se v každém případě šetřit, protože v druhé polovině roku se rozhodnete investovat do bydlení, možná zatoužíte po novém autě.

Zdraví

Počátkem roku vám nohy může podrážet strach, zda budete schopné uhradit splátku na úvěr či poplatky spojené s bydlením. Postupně ale budete nabírat energii a s tím vymizí i žaludeční problémy a nespavost. Bohužel na jaře můžete poprvé zažít, jaké to je trpět alergií na pyl. Na podzim budete muset mnohé z vás navštívit zubaře, problémy můžete mít i s koleny, kostrou, tak preventivně navštěvujte infra saunu.

Láska

Až do října se nezadané budou držet zpátky. Intuice vám totiž napoví, že ten pravý, možná osudový muž, na vás čeká v posledním čtvrtletí roku 2012. Dejte si ale pozor, aby vás exotika seznámení moc nepoblouznila, partnerovi hned od počátku netolerujte žárlivé scény!

Reklama

Související témata:

Načítám