Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 1. července

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Naplní se vaše očekávání, a tak z vás bude vyzařovat chuť do života, dobrá nálada i sex-appeal, což je ideální kombinace pro flirtování. Vesmírné konstelace vás ovšem můžou nutit do toho, abyste v zápalu nadšení měnily i to, co hladce funguje, a to včetně vztahových záležitostí. Nenechte se pobláznit a jen si užívejte „darů“, které vám osud nabídne.

Článek

Beran

Trigon mezi Lunou a Venuší po celý den pozitivně ovlivní váš erotický život. Patří k energiím, jejichž vliv nedokážete potlačit, ani kdybyste moc chtěly. Najednou si uvědomíte, že vám na partnerovi a jeho všestranné spokojenosti záleží víc než na čemkoli jiném na světě. A když si ověříte, že i jemu záleží na vás, usoudíte, že je všechno v pořádku.

Býk

K tomu, abyste miláčka vzrušily přesně podle jeho i svých představ, stačí vlastně docela málo. Je potřeba, abyste do intimních her zapojily ruce a nehty. Zkuste ho něžně škrábat po vlasaté části hlavy. Když budete mít pocit, že vám pod rukama už taje, zaměřte se na čelo a obličej. Můžete si být jisté, že bude v sedmém nebi.

Blíženci

Když vám miláček z ničeho nic začne popisovat erotické priority, budete na rozpacích. Vůbec netušíte, proč vám to říká. Nakonec usoudíte, že bude lepší, když se ho přímo zeptáte, zda vás tím chce motivovat. Bude překvapený, protože tak otevřenou reakci nečekal. Nakonec se nejspíš dozvíte, že sám neví, proč se vám s něčím takovým vůbec svěřoval.

Rak

Je potřeba, abyste režii přenechaly partnerovi. Jeho nápady ohledně zpestření vašeho erotického života vám sice můžou připadat až moc odvážné, ale to nevadí. Zejména Berani a Lvi se v tomto směru budou přímo překonávat. Nakonec je dokážete usměrnit tak, aby aktivity vyhovovaly vám oběma.

Lev

Když se miláček uchýlí k citovému vydírání, do značné míry za to může opozice mezi Marsem a Saturnem. Musíte to hned a hlavně hodně energicky zarazit. Klidně mu řekněte, že byste si život bez jeho něžností představovaly sice jen obtížně a nerady, ale může si být jistý, že byste to nakonec dokázaly. Vaší přímostí bude tak překvapený, že se vám ještě omluví.

Panna

Při Luně v Beranu budete erotickou energií nabité podstatně víc, než jste zvyklé. Vaši proměnu vnímá i partner. K tomu, aby se naladil na sex, mu stačí pouhý jeden pohled. Dokonce nahlas uzná, že takové erotické jiskření, jaké mezi vámi panuje, snad ještě nezažil. Vy si sice ničeho takového nejste vědomé, ale jeho vyznání vás potěší.

Váhy

Ve vztahu nastanou zádrhele, a to ze zcela nečekaných důvodů. Partner se naštve kvůli něčemu, čemu vůbec nerozumíte. Jindy byste trvaly na tom, že si všechno vysvětlíte, ale teď usoudíte, že nebudete marnit čas planými debatami. Naštěstí mu dojde, že máte bojovnou náladu, takže bude lepší, když začne mluvit sám od sebe. Vy se musíte zachovat velkoryse a jeho pochybení mu už dál nepřipomínejte.

Štír

Když dopoledne konstatujete, že je vám po miláčkovi smutno, klidně mu zavolejte a se svými pocity se mu svěřte. Bude velice překvapený, ale zároveň mu svým vyznáním uděláte radost. Dokonce nahlas utrousí, že šlo přesně o ten podnět, který váš vztah potřeboval. Vy se pak můžete těšit na báječný večer, kdy dojde na vážně míněný rozhovor i rozvernou erotiku.

Střelec

Se sexem problémy nemáte, ale s partnerem ano. Když vyrukuje s tím, že podle jeho názoru věnujete v poslední době milostným záležitostem nepřiměřenou pozornost, opravdu si nedělá legraci. Vy musíte vypátrat zdroj, odkud podobné „moudrosti“ čerpá. Kdyby se vám podařilo vliv dotyčného omezit a miláčka přimět, aby se řídil vlastním rozumem, bude to mezi vámi podstatně lepší.

Kozoroh

Uděláte nejlépe, když lásce i sexu necháte volný průběh. Hlavně miláčkovi po ránu nic neslibujte. Situace se během dne můžete změnit natolik, že touha, kterou jste po probuzení cítily, zmizí v nenávratnu. Když nebude s eroticky laděným večer počítat, můžete ho leda mile překvapit.

Vodnář

Trigon, který v 13.23 hodin vytvoří Luna s Venuší, se vám postará o intenzivní erotické zážitky. Když miláček zavolá, že to bez vás nemůže vydržet a že se s vámi hned potřebuje sejít, udělejte všechno pro to, aby se vám spontánní rande podařilo uskutečnit. Vymyslel program, který bude stát za to.

Ryby

Přiznejte především samy sobě, že jste zamilované do někoho, kdo je nedosažitelný. I když se vám zdá, že je každá snaha marná, začnou přicházet samé dobré zprávy. Vypadá to, že se během dopoledne situace rapidně změní. Vy pak můžete konstatovat, že vaše sny a představy nejsou tak bláhové, jak ještě ráno vypadaly.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení

Reklama

Načítám