Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 11. 11.

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Když sex, tak až později večer. Od pondělka totiž jedete na plný plyn a energie vám už moc nezbývá. Zlom nastane poté, kdy miláček řekne nebo udělá něco, co vás nadopuje energií a do jeho náručí doslova postrčí. Mazlení a následné milování budou hodně smyslná a tak trochu mystická, oba se totiž do ničeho nenutíte a vzájemně respektujete svoji vnitřní svobodu.

Článek

Beran 

Než přistoupíte k tomu, že partnera v sexu něčím zajímavým překvapíte, dobře si to rozmyslete. Večer, kdy se Luna setkává s Jupiterem, na to nebudete mít ani vy ani miláček náladu. Pokud k sexu vůbec dojde, vsadíte na klasiku a díky tomu si dopřeje uvolnění i uspokojení bez přílišné fyzické námahy.

Býk

O tom, že je vás vztah dlouhodobě stabilní, takže vám poskytujete náležitou oporu, nepochybujete. Občas vás však napadne, zda byste neměly sobě i partnerovi dopřát přece jen víc svobody. Nejde o to, abyste ji využili k nějakým „hříšným“ skutkům, ale o to, abyste se na sebe těšili stejně intenzivně jako kdysi.

Blíženci

To, že vás v lásce kdysi kdosi zklamal, není důvod, abyste se na všechny, kdo se vámi chtějí sblížit, dívaly skrz prsty. Měly byste aspoň připustit to, že jste sice minule při výběru partnera sáhly vedle, ale tím spíš máte šanci na sblížení s člověkem, na něhož je absolutní spolehnutí. Navíc už nejste tak naivní, abyste se nechaly ovlivnit sexem natolik, že byste skutečnost neviděly nebo vidět odmítaly.

Rak

Když máte pocit, že vám v poslední době v sexu něco chybí, je to zásadní téma k přemýšlení. Pokud ale dospějete k názoru, že je to především tím, že usínáte v náručí toho nesprávného člověka, nic s tím nenaděláte. Hvězdy vás provázejí obdobím, kdy s tím máte šanci něco udělat. Neváhejte a začněte.

Lev

Kamarádka vede divné řeči, jimiž ve vás vyvolává žárlivost. Nedělá to proto, že by něco věděla, nebo vám přála cosi zlého. Vzhledem k problémům ve svém vztahu chce kolem sebe podvědomě vytvořit skupinu žen, které budou stejně jako ona na své partnery naštvané. Pak je jen na vás, zda na tuto hru přistoupíte, nebo jí rovnou řeknete, že jste o věrnosti svého partnera přesvědčené a podezírat ho nehodláte.

Panna

Kouzlo své osobnosti, které zatím držíte na uzdě, byste měly sice kontrolovat i nadále, ale taky se dát jasně najevo, že jste si své přitažlivosti vědomé. Posilujte sebevědomí i sex-appeal. Kamarádky se budou vyptávat, na koho máte zálusk, a budou se hodně divit, že se tak měníte kvůli sobě. Máte radost ze života, což si hodláte náležitě vychutnat.

Váhy

Chaos, který váš život ohrožuje, se naštěstí jeho citové ani erotické stránky netýká. Tam jste vyrovnané a máte všechno v pořádku. Ani to, že může být miláček protivnější, než jindy vás z míry nevyvede. Všechno snášíte trpělivě a vyrovnaně. Kdyby bylo opravdu zle, dáte mu najevo, že při jeho chování není vůbec jisté, zda chcete večer s takovým protivou provozovat nějaké radovánky. Jde o spolehlivý způsob, který ho zastaví a alespoň trochu srovná.

Štír

Venuše, která se nadlouho nastěhovala do vašeho sektoru komunikace, vás ve všem ohledně lásky, vztahů, zamilovanosti, erotiky i sexu zbavuje ostychu. Všechno, co se v této oblasti děje, dovedete nazvat pravými jmény. Miláček bude překvapený, protože vás v takové odvázané podobě už dlouho nezažil. Je však na první pohled jasné, že je tím nadšený.

Střelec

I když se před vámi miláček ze všech sil snaží něco zatajit, nedokáže to. Nemusí ani mluvit, protože vy na to přijdete hned při prvním větě. Pak si můžete vybrat, zda ho budete dál „vyslýchat“, nebo celé věci raději necháte volný průběh. Bude lepší, když si večer dopřeje něžný sex, při němž se uvolní. O to, aby se následně rozpovídal, se už dokážete postarat.

Kozoroh

To, co vám miláček řekne ohledně vaší lásky a toho, co k vám cítí, si dobře zapamatujte. Pokud vlastní paměti tak docela nevěříte, klidně si to zapište. Jde sice jen o pár vět, ale ty jsou neskutečně důležité nejen pro to, co mezi vámi je, ale především pro to, co mezi vámi bude. Váš vztah je sice pořád založený hlavně na sexu, ale teď si potvrdíte, že vás spojují ještě další věci.

Vodnář

Pocit, že vám partner nedává lásku najevo tak, jak byste potřebovaly, nebo ji po vás naopak vyžaduje způsobem, který přesahuje to, co jste ochotné akceptovat, vás pronásleduje celý den. Kdybyste se však dokázaly od těchto myšlenek osvobodit, hodně se vám uleví. Kromě toho vám dojde, že si s partnerem kromě erotiky poskytujete i vzájemnou oporu a jistotu.

Ryby

Nejspíš narazíte na člověka, který neustále fňuká, že ho chtějí ty, které nechce on, zatímco ty, které chce on, o něho nestojí. Od toho ruce pryč! Ještě dnes byste se názorně přesvědčily, že problém není v jeho partnerkách, nýbrž v něm. Do postele byste ho sice dostaly a užili si spolu celkem příjemné chvilky, ovšem následně byste měly co dělat, abyste se ho zbavily.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám