Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 15. července

Foto: Matva, Shutterstock.com

Foto: Matva, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po několika vzrušujících zážitcích se vám nebude chtít zase zabřednout do stereotypů. Okolí projeví ochotu i pochopení, takže vám to projde. V dobrém rozmaru se však můžete nechat přemluvit k setkání, ačkoli již předem tušíte, že to bude nuda a otrava. Zejména z „rande naslepo“, návštěvy příbuzných nebo akce s partnerovými kamarády se raději včas vyvlékněte, abyste večer strávily podle vlastního gusta.

Článek

Beran 

Ráno vaši náladu ovlivní Luna z Panny, takže se vám nechce do ničeho, včetně sexu. Berte to jako fakt a do ničeho se nenuťte. Večer dobře uděláte, když partnerovi nebude ani náznakem radit. Na rozdíl od vás nebude k milování přistupovat jako k úkolu, který se musí plnit, ale jako k činnosti, která ho baví. Pokud mu to umožníte, postará se o to, aby dovádění v posteli bavilo i vás.

Býk

S láskou to bude v pohodě. Dokážete totiž využít Lunu v Panně a postaráte se o to, abyste si s miláčkem užili moc hezké, a hlavně vzrušující ráno. Milování vás nabije energií, takže budete vstávat s chutí a ve vynikající náladě. Přímo záříte, ovšem pravý důvod nikomu ani nenaznačujte. Stejně by nevěřili, že jste zrovna vy sladký spánek nahradily fyzicky náročnou aktivitou, a navíc se vám to líbilo.

Blíženci

Vaše vztahy jsou komplikovanější, než jste si myslely. Právě proto je potřeba, abyste byly samy k sobě maximálně upřímné. Pokud se vám jednání partnera nelíbí, nenamlouvejte si, že jde o přechodný stav, který záhy odezní. Když přiznáte, že to je problém, který byste měly vyřešit dřív, než vám oběma přeroste přes hlavu, ušetříte si řadu potíží. Kdyby situace dospěla do krize, hrozí, že váš vztah nezachrání ani sex, který považujete za nejvýraznější stmelující prvek.

Rak

S láskou jako takovou problémy nemáte. Jediným nebezpečím jsou nenaplněné erotické představy a nesplněné sliby. Zejména kolem 10.51 hodin, kdy jste pod vlivem trigonu mezi Sluncem a Neptunem, je proto docela možné, že se zamilujete do někoho jen proto, že má krásný hlas nebo přitažlivou kolínskou. Jindy byste si řekly, že je to absolutní nesmysl, ale tentokrát se nedokážete ovládnout.

Lev

Na erotickou aktivitu ve větším stylu to sice nevypadá, ale to nevadí. O to víc a intenzivněji využijete energii Luny, která se v 16.32 hodin dostává do vašeho sektoru komunikace. S partnerem si dokážete upřímně, na rovinu a přitom láskyplně promluvit o všem, co je pro vás oba důležité. A pokud existují nějaké problémy v sexu, dokážete je probrat bez vypjatých emocí i studu.

Panna

Člověk, který vás chce dostat do postele, na to jde rafinovaně. Nenavrhuje sex, ale povídá si s vámi o svých trápeních a o všem, co mu v životě schází. K tomu, aby vám začal tvrdit, že jste jediné, které ho z těchto nepříjemností dokážou dostat, zbývá jen krůček. Ve vašem případě navíc panuje značné nebezpečí, že jeho „psím“ pohledům a působivé argumentaci podlehnete.

Váhy

To, že si s někým rády povídáte na sociálních sítích, ještě neznamená, že dotyčného chcete sbalit. Vaše chování si však leckdo může vyložit naprosto jinak, než zamýšlíte. Možná se o sobě dozvíte, že jste „lovkyně“, které se specializují na cizí partnery, svedete je a hned vzápětí opustíte. Pozor, čím víc budete vysvětlovat, jak se věci mají, tím méně vám budou věřit.

Štír

Když budete jen trochu chtít, dokážete se stejně intenzivně věnovat jak stálému partnerovi, tak milenci, kterého jste si pořídily pro pobavení. Navíc máte štěstí, takže na vaše zálety nikdo nepřijde. Dnešek si užívejte, jak to jen půjde. O tom, že se zítra budete muset vrátit k obvyklému životnímu stereotypu, raději nepřemýšlejte.

Střelec

Na sex to nevypadá. Do 16.32 hodin, kdy je Luna v Panně, budete řešit spíš praktické záležitosti, které nepočkají. Večer, kdy byste si i čas udělaly, podlehnete energii Luny ve Vahách a zatoužíte spíš po romantice. Kdyby bylo na vás, pustíte si zamilovaný film a budete naprosto spokojené. Naštěstí máte partnera, který to tentokráte bude respektovat.

Kozoroh

Jakmile mu dojde, že se opravdu chcete osamostatnit a žít dál samy, volně a svobodně, bude proti tomu, navíc dost vyděšený. Začne se snažit, takže se může chovat jako v dobách, kdy jste spolu randili. Bude tvrdit, že jste pro něho nejdůležitější na světě a že rozchod nepřežije. Přežije… Pokud se necháte přemluvit, je téměř jisté, že zanedlouho budete řešit naprosto stejnou situaci.

Vodnář

Láska a zejména to, jak city adekvátně vyjádřit, pro vás není snadná záležitost. Na jedné straně chcete, aby partner věděl, že ho opravdu milujete. Na druhé máte obavy, abyste nebyly až příliš upřímné a otevřené a neřekly víc, než chcete. Bude proto lepší, když vsadíte na neverbální komunikaci. Jde o spolehlivý způsob, jímž své citové i erotické touhy pouze naznačíte, třeba smyslným pohledem, ale zůstanete jakoby nad věcí.

Ryby

Představa vztahu, do něhož nemusíte nic investovat a jen z něho čerpáte to dobré, je sice zajímavá, jenže nereálná. Momentálně je naopak potřeba, abyste miláčkovi poskytly veškerou emoční i erotickou energii, kterou máte k dispozici. Zvlášť tehdy, kdy bude Luna v trigonu s Plutem, to bude to nejlepší, co můžete pro vaši společnou budoucnost udělat.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám