Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 18. 11.

Foto: Eliseeva Alla, Shutterstock.com

Foto: Eliseeva Alla, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud jste doposud nenašly toho pravého, patrně se seznámíte s mužem, k němuž už po pár větách pocítíte vřelé city. Konstelace však naznačují, že bude ještě zadaný, byť se u nich doma schyluje k rozchodu či rozvodu. Je na vaší svobodné volbě, zda si ho pustíte blíž k tělu. Když ho jen z principu odmítnete, už se nejspíš nikdy nedozvíte, jaké by společně strávená noc měla pokračování.

Článek

Beran 

Partnera a jeho erotické nápady většinou tolerujete, nebo vás dokonce baví. Tentokrát však máte dojem, že by se měl především zabývat tím, co je z vašeho hlediska opravdu důležité. Kdybyste si však uvědomily, že pro něho je zásadní právě sex, a taky podle toho jednaly, bude domácí atmosféra rázem příjemnější.

Býk

Kdybyste si chtěly sex opravdu užít, musíte si přivstat, nebo naopak ponocovat. Optimální doba, kterou přinese trigon mezi Lunou a Venuší, nastane v 1.40 hodin. Milování bude něžné, romantické a tak trochu nesmělé, nicméně se ujistíte, že máte vedle sebe toho pravého. Moc se sice nevyspíte, ale to vám vadit nebude.

Blíženci

Pocit, že se s partnerem v sexu poněkud míjíte, mít můžete, ale všechno se dá napravit. To, že se vám nebude dařit tak, jak jste si představovaly, je sice nemilé, ale tragédie to není. Dnes rozhodně netlačte na pilu. Když si uvědomíte, že milování může být příjemné i zítra a pozítří, uvolníte se a budete hravější, což je potřeba.

Rak

Díky trigonu mezi Merkurem a Neptunem dokážete mluvit tak, že miláčka spolehlivě svedete pouhým hlasem. Když k tomu přidáte ještě i váš soukromý erotický slovníček, který jste si během společného soužití vytvořili, nedokáže vám odolat ani v případě, že původně třeba chtěl.

Lev

Dávejte si pozor na to, co komu slibujete. Zejména člověk, který po vás už dlouho touží a ustavičně vás přemlouvá, si může každé vaše slovo vykládat jako erotický příslib. Pokud to tak nemyslíte, měly byste se ve stylu vyjadřování krotit. Kdyby to jen trochu šlo, bude lepší, když důvěrnou komunikaci nepovedete vůbec.

Panna

Lidí, kteří vás ocení a náležitě si vás váží, je opravdu dost. Když se však dozvíte, že se k vám právě z tohoto důvodu skoro bojí přiblížit někdo, kdo se vám už dlouho líbí, budete překvapené. Kdybyste dokázaly trigonu mezi Merkurem a Neptunem využít k tomu, abyste ho přesvědčily, že se ve vašem případě nemá čeho bát, padnete si do noty i do náruče.

Váhy

I když máte pocit, že vás miláček nechápe, nebo dokonce chápat nechce, důvod k přerušení erotické komunikace to rozhodně není. Právě naopak! Když ho budete něžně hladit v posteli, můžete mu některé své nápady vnuknout snadněji, než ve chvíli, kdy se díváte na televizi. Vyzkoušejte a uvidíte, že to tak opravdu funguje.

Štír

Opravdu vášnivý sex si užijete poté, co v 4.21 hodin Luna ve vašem partnerském sektoru vytvoří opozici s Marsem ve vašem znamení. Pokud je miláček stejně náruživý jako vy, bude spokojení oba. V případě, že je trochu klidnější, dejte si pozor, ať ho intenzitou své touhy nevyplašíte. Mohl by se totiž stáhnout do sebe z obavy, aby vás nezklamal.

Střelec

Když k dnešní Luně v Býku přidáte svoji přirozenou ohnivost, bude z toho výbušný erotický koktejl. Miláčka tím mile překvapíte. V poslední době totiž mohl mít pocit, že to mezi vámi už zdaleka nejiskří tak intenzivně jako dřív. Teď pochopí, že stačila trocha snahy, aby se všechno vrátilo do původních, příjemných kolejí.

Kozoroh

Na osoby, které si vzaly do hlavy, že vás s někým dají dohromady, budete naštvané takříkajíc preventivně. Navenek se budete tvářit, jako byste jejich aktivitu vítaly, ale ve vašem nitru to jenom vře. Naštěstí se dokážete ovládnout natolik, že to na vás nepoznají, a budete doufat, že na to časem zapomenou.

Vodnář

Zejména v ranních hodinách se můžete zamilovat tempem, které byste nepovažovaly za možné. Od prvního kontaktu ke schůzce, kterou si domluvíte, uplynou snad pouhé minuty. Pokud byste chtěly večer strávit v jeho posteli, máte šanci. Potíž je však v tom, že vy se sice rády necháte sbalit, na mazlení si potrpíte, ale se sexem zase tak nepospícháte.

Ryby

Zjistíte, že si s některými věcmi nedokážete poradit, i když se o to opravdu upřímně snažíte. Ve vaší blízkosti se nejspíš vyskytne zajímavý jedinec, jenže shodou okolností patří k osobě, kterou znáte, nebo s ní úzce spolupracujete. Ani v takovém případě však svoje touhy nedokážete utlumit, či popřít. Nejspíš pocítí podobně intenzivní jiskření, a tak zapomenete na celý svět i na důsledky.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám