Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 2. 9.

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přestože nemáte rády improvizace, měly byste udělat výjimku. Může se jednat o zavedení nové tradice ve vztahu, společnou aktivitu, nebo úpravy v bytě. Něco takového byste jindy pečlivě a dlouho plánovaly, možná se k tomu ani neodhodlaly, a proto blesková akce dopadne skvěle. V noci máte šanci vypudit stereotypy i z ložnice. Vyzkoušejte třeba tantrický sex. Čím víc novinek, tím bude milování vášnivější.

Článek

Beran

Kdybyste byly upřímné, přiznáte, že vám na tom, zda sex bude, nebo nebude, vlastně moc nezáleží. Jediné, co opravdu potřebujete, je něha v jakékoli podobě a v jakémkoli množství. Svá přání však musíte miláčkovi sdělit tak, aby pochopil, že je myslíte naprosto vážně. Než mu dojde, že jste od obvyklého přímočarého milování přešly k rafinovanému mazlení, bude to chvíli trvat, ale nakonec bude nadšený.

Býk

Mezi vámi a miláčkem to bude krásné a ještě krásnější. Velice dobře víte, co v něm máte, a taky mu to v každé vhodné situaci dáte najevo. Bude sice chvíli trvat, než pochopí, co svým chováním sledujete a že si z něho neděláte legraci, ale to nevadí. Vy ho budete moc rády přesvědčovat a on se tuze rád přesvědčovat nechá.

Blíženci

V lásce ani v sexu se nemusíte vyjadřovat přímo, ale můžete používat nejrůznější náznaky. Pokud k takové hře dokážete přimět i partnera, budete mít opět intenzivní pocit, že natrvalo patříte k sobě. Důvěrná vyznání a vtípky, kterým rozumíte jen vy dva, můžete brát jako velice smyslnou milostnou předehru.

Rak

Společně s partnerem si poradíte se spoustou věcí, ale nedostatek spánku ani vzájemným hecováním nepřekonáte. Sex si pořádně užijete pod podmínkou, že budete oba odpočinutí a v dobrém rozmaru. Ani se nesnažte pomilovat, když se vám budou klížit oči únavou, kouká z toho akorát rozčarování. Něco takového přece nemáte zapotřebí.

Lev

Smiřte se s tím, že soužití nebude přesně podle vašich představ. Může se však stát, že se vám podaří vybudovat vztah, který je mnohem lepší a po všech stránkách příznivější. Je jen potřeba, abyste se vzdaly toho, co chcete, a otevřely se tomu, co vám osud nabízí. Pocit to bude krásný a erotická zkušenost nezapomenutelná.

Panna

Zkuste k sexu přistoupit zcela jinak. Do trochu nudné a celkem předvídatelné činnosti zakomponujte hravost, nadšení, vzrušení, a hlavně všechny smysly. Využijte různé vůně, šátky, líbeznou hudbu, prostě všechno, co vám přijde na mysl. Miláčkovi dejte hned na začátku zřetelně najevo, že se bude hrát podle pravidel, která určujete vy.

Váhy

Ve vztahu se musíte správně pohybovat mezi dvěma krajnostmi. Partner musí vědět, že je vám drahý, ale taky mu musí být jasné, že některé věci ani jemu nedovolíte. Naštěstí si dobře uvědomuje, co ve vás má, a nebude pokoušet osud ani vás. Vy se pak postaráte o to, že večer bude na vrcholu blaha, a to hned několikrát.

Štír

Ideální čas na sex nastává kolem 12.34 hodin. Luna se dostává do sextilu s Uranem a vám budou hlavou kroužit erotické fantazie, o nichž jste dosud neměly ani tušení. Miláčkovi o nich nevyprávějte s cudně sklopenou hlavou, nýbrž mu je rovnou předveďte v praxi. Když to nestihnete přes poledne, odložte akci na pozdní večer. Dopad bude sice trochu slabší, ale to vůbec nevadí, neboť si oba stejně parádně užijete.

Střelec

Klidně si přiznejte, že jste odstartovaly vztah, kdy samy nevíte, co k dotyčnému cítíte. Jak se všechno nakonec vyvine, o tom nemáte tušení už vůbec. Naštěstí po vás nikdo nechce vhledy do budoucnosti. Spokojte se tedy s tím, že konečně prožíváte něco, co se vám líbí a co vás plně zaměstnává. Nic jiného nepotřebujete.

Kozoroh

V milostných sférách si najednou rozmyslíte spoustu věcí. Usoudíte, že přestanete předstírat nezájem, když cítíte, že je dotyčný do vás zakoukaný, možná ho dokonce fascinujete. Hlavně si neříkejte, že není vhodná doba na vášnivou lásku, kterou máte skoro na dosah. Když si uvědomíte, že pořád je něco zdánlivě přednější, přestanete přemýšlet a začnete využívat šance, které se vám nabízejí.

Vodnář

Kombinace Slunce v Panně a Luny v Raku se sice o vylepšení vašeho erotického života může zasloužit, ale její energie je na váš temperament až moc krotká. Milování si nejvíc užijete s partnerem ze znamení Štíra. Když mu jen lehce naznačíte, co po něm chcete a co potřebujete, můžete si být jisté, že v ložnici nastane pomyslné zemětřesení.

Ryby

Ráno nemáte dostatečné jasno v tom, co ke komu cítíte, ale to nepotrvá celý den. Počítejte s tím, že se kolem poledne přihodí něco, co vám dá odpovědi alespoň na nejzávažnější otázky. Pokud byste si chtěly svého vyvoleného vyzkoušet po všech stránkách, včetně té erotické, máte večer skvělou šanci. O půlnoci už budete vědět naprosto všechno.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám