Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 23. 12.

Foto: Olena Yakobchuk, Shutterstock.com

Foto: Olena Yakobchuk, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Připravte se na spoustu překvapení. Kromě jiného vám dojde, že člověk, který vám byl protivný, se tak choval z pochopitelných důvodů. Nevěděl, jak vám má dát najevo své city, aby se neztrapnil, a přitom pokazil, co mohl. Zkuste mu dát ještě jednu šanci, patrně se už poučil. Platí to i pro milování se stálým partnerem. Konečně si uvědomil, že milostná předehra je pro vás stejně důležitá jako soulož samotná, někdy dokonce důležitější…

Článek

Beran 

Občas přemýšlíte, zda vás miláček provokuje proto, že neumí domyslet dopad svých slov a činů, nebo proto, že ho to prostě baví. Naštěstí dokážete jeho rozmarům odolat. Večer se tedy bez rozpaků a výčitek věnujte nejrůznějším erotickým aktivitám. Berte to jako jeden z prvních a taky nejkrásnějších vánočních dárků, které si můžete navzájem dát.

Býk

Nákup erotických pomůcek ještě odložte. Miláček bude tak při chuti, že je rozhodně nebudete potřebovat. Navíc můžete decentně zabalený balíček s něčím takovým najít na polštáři. Je vidět, že překonal rozpaky, a stará se, abyste byly spokojené po všech stránkách. Udělá pro to všechno, co se jen dá.

Blíženci

Na všem, co je potřeba, se s miláčkem domluvíte. Logicky a rozumně si dokonce naplánujete erotické hrátky. Je vám jasné, že musíte nejdřív zvládnout povinnosti a teprve potom se věnovat zábavě. Naštěstí už mu došlo, že i milování v pozdních nočních hodinách má něco do sebe.

Rak

S partnerem je vám docela obyčejně dobře. Nic zásadního už na starosti nemáte, a proto si můžete vychutnávat předsváteční pohodu a klid. Pro jistotu ani moc nemluvíte, což znamená, že se nebezpečí výměny názorů a následující hádka snižují na minimum. V poklidné a příjemné atmosféře proběhne i sex.

Lev

Po tom, s kým co máte, nebo mít zamýšlíte, nikomu nic není. Přesto se v tomto ohledu připravte na netaktní a hodně všetečné otázky. Naštěstí je jen na vás, zda na ně budete odpovídat. Kdybyste dokázaly zareagovat vtipem, kterým vůbec nic neprozradíte, bude to ještě lepší. Váš milostný život zůstane i nadále v bezpečném utajení.

Panna

Kdybyste chtěly do svého nabitého diáře zakomponovat ještě milence, zjistíte, že je to časově nemožné. Momentálně tajné schůzky, povětšinou sexuálního charakteru, prostě nikam nevměstnáte, i kdybyste opravdu chtěly. Zkuste mu tajnosnubně navrhnout, že během svátků na sebe budete intenzivně myslet, a slibte, že se s ním v novém roce zcela jistě sejdete, a hlavně budete mít dost času. Slibem nezarmoutíte…

Váhy 

Veškeré omyly a přeřeky, kterých se v komunikaci s partnerem dopustíte, můžou mít nepříjemný dopad. Spolehlivě si z nich vybere to nejhorší a začne přemýšlet o vašich pohnutkách, věrnosti, a hlavně o tom, zda ho máte opravdu rády. Čím méně budete mluvit, a hlavně dvojsmyslně žertovat, tím to mezi vámi bude lepší.

Štír

Nápady, s nimiž miláček vyrukuje ohledně sexu, byste jindy hodnotily jako skvělé. Tentokrát však ze sebe nedokážete vydolovat žádné velké nadšení. Naštěstí pochopí, že máte hlavu plnou starostí, takže o jeho představách ideálního sexu nemůžete soustředěně přemýšlet. Pokud tedy sex proběhne, bude stejný jako obvykle.

Střelec

Neaspektovaná Luna v ohnivém znamení nezmění žebříček hodnot, které považujete za důležité, ale naopak ho zafixuje. Navíc dokážete přesvědčit miláčka o tom, že sex je tím nejdůležitějším, natolik důrazně, že ho ani nenapadne, aby si mohl myslet něco jiného. K milování využijete každou vhodnou chvilku, což bude báječné.

Kozoroh

Kombinace Slunce ve vašem znamení a Luny v sektoru erotiky a sexu váš milostný život ovlivní vyloženě pozitivně. Velice dobře si uvědomujete, že vás milování zásobuje energií a taky dobrou náladou. K tomu, aby to partner vnímal stejně, ho dokážete hravě přesvědčit.

Vodnář

S láskou je to ve vašem případě jednoduché. Vy přesně víte, co máte udělat pro to, aby si miláček uvědomil, že jste ten nejlepší dar, který mu osud nadělil. On si skutečně říká, že měl enormní štěstí v tom, že konečně našel bytost, se kterou si rozumí intelektuálně i sexuálně.

Ryby

Při Luně ve Lvu máte pocit, že se miláček v sexu jen předvádí a chce, abyste ho neustále chválily. O obdiv vás v posteli obvykle prosit nemusí, ale teď je to jinak. Hrozí, že trochu zlomyslně poznamenáte, že ho budete tuze rády velebit, když ovšem bude za co.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám