Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 24. června

Foto: Standret, Shutterstock.com

Foto: Standret, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Díky velkorysosti a diplomatickému přístupu dostanete jedinečnou příležitost prosadit se v okruhu osob, k nimž jste doposud jen obdivně vzhlížely. Oproti tomu v lásce se zachováte jako tvrdohlavé dítě, jemuž v minulosti zdánlivě ublížili, a proto nikomu a ničemu nevěří. Vztah to poznamená, naštěstí jen dočasně. Snad si konečně zapíšete za uši, že po dobrém získáte víc než po zlém.

Článek

Beran

Opozice mezi Venuší a Plutem patří k těm náročným. I partner, o kterém jste si myslely, že ho dobře znáte, vás překvapí tak, že to budete vydýchávat jen s obtížemi. Logiku v jeho jednání nehledejte, protože tam prostě není. Naštěstí ho máte rády natolik, že nad tím mávnete rukou a řeknete si, že jsou přece důležitější věci.

Býk

Především si uvědomte, že máte za sebou svatojanskou noc. Když se vám o někom zdálo, berte to signál shůry. Jde o člověka, který ve vašem životě už hraje, nebo bude hrát důležitou roli. Pokud byste chtěly den využít na to, abyste se mu připomněly a upozornily ho na svou existenci, měly byste to udělat. Magie občas zafunguje, takže to aspoň zkuste.

Blíženci

Vůbec se nepoznáváte. Kdybyste si mohly vybrat, dáte před sexem přednost upřímnému rozhovoru s partnerem, abyste probrali to, co považujete za důležité. Velice dobře víte, že náladu na sex v něm dokážete vyvolat skoro na počkání. Nálada na hovor, který zajímá vás oba, je ovšem mnohem vzácnější.

Rak

Zásadní vliv na váš partnerský, tím pádem i erotický život má úplněk, který se ve vašem partnerském sektoru večer uskuteční. Najednou se dokážete podívat na své city i na vztah k partnerovi zcela jinak. Pochopíte, že má sice své nedostatky, ostatně jako každý, ale že toho, co vás baví a drží pohromadě, je mnohem víc.

Lev

Dokud se Luna nachází ve vašem sektoru erotiky a lásky, máte v těchto sférách zelenou. I miláček, který obvykle na časné vstávání neslyší a buzení kvůli sexu nemá rád, zareaguje na ranní něžnosti velice vstřícně. Pak vám sám nahlas potvrdí, že to, že jste daly průchod touhám a něžně ho vytrhly ze sna, byl ten nejlepší nápad, který jste v poslední době měly.

Panna

Ohledně lásky je to jednoduché. Úplněk z Kozoroha na vás posvítí a upozorní na vaši existenci člověka, který si vás dosud nevšiml. Bude mít pocit, jako by mu spadly klapky z očí. Začne se vám věnovat rád, s chutí a naplno. Už večer se dozvíte, že dosud na lásku na první pohled nevěřil, ale teď je mu jasné, že musí změnit názor.

Váhy

Dokud je do 15.05 hodin Luna ve Střelci, všechno se vám daří jedna radost. Partner se rád nechá svést a vy ho s gustem pokoušíte. Navíc se můžete těšit na pozitivní reakce na vaše podněty slovní i ryze tělesné. Opět si potvrdíte, že je rejstřík vašich erotických talentů dost široký na to, abyste byli spokojení oba.

Štír

Opozice mezi Venuší a Plutem působí na spoustu lidí negativně, ale vy jste výjimky. S její pomocí dokážete jasně a přesně definovat, co v posteli chcete a co vyžadujete. Partner bude nejdřív překvapený a pak nadšený. Nakonec nahlas přizná, že vždycky chtěl mít dominantní milenku, což se mu s vámi poštěstilo.

Střelec

Když se upřímně zamyslíte nad tím, co jste v poslední době zažily, konstatujete, že jste měly v tom důležitém víc štěstí než rozumu. Jakmile se dozvíte, jak žije váš bývalý milý, uvědomíte si, že jste rozchodem o nic nepřišly. V době, kdy jste šli každý svou cestou, jste to sice braly jako životní tragédii, ale teď musíte připustit, že to byl vlastně dar osudu.

Kozoroh

Opozice mezi Venuší a Plutem, která ovlivňuje váš erotický život, vrcholí sice v 1.30 hodin, ale ve vašem případě její vliv přetrvává během celého dopoledne. Postará se o vzrušující ráno a dopoledne aktivuje váš sex-appeal natolik, že ho nezaznamená snad jen úplný hlupák. Každý vidí, že jste neskutečně sexy, ale nikdo nechápe, z čeho vaše proměna pramení.

Vodnář

Nepříjemné zážitky, které vás během soužití s partnerem potkaly, nepřipomínejte sobě ani jemu. Nebylo by to k ničemu. K žádoucímu vyčištění atmosféry by stejně nedošlo. Spíš hrozí, že byste se oba začali stydět a komunikaci buď zvolnili, nebo přerušili úplně. Zkuste podobné pokusy nahradit mazlením a sexem, což má na kvalitu vašeho vztahu povznášející vliv.

Ryby

Jsou věci, ke kterým byste měly přistupovat otevřeně. Když si přiznáte, že vás jistý člověk přitahuje víc, než by měl, značně si tím ulehčíte život. Především si přestanete namlouvat, že to je jenom kamarád, kterého máte sice rády, ale fyzické sblížení si s ním nedokážete představit. Teď budete muset připustit, že je váš vztah mnohem zamotanější, než jste si dosud myslely.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám